#ialocînsufragerie

#ialocînsufragerie sau Cum să experimentezi „ieșitul în oraș” fără să ieși din casă

Cereale la cină. Înghețată la micul dejun. Prânzul în fața televizorului. Pijamale drept ținută de birou. Vizite scurte (poate deloc?) la rude, alarme debifate în telefon, ore și ore în șir petrecute cu Goku, motanul gri, în brațe.

Dacă acum câteva luni toate cele de mai sus erau vise asupra cărora suspinam în trafic, la ore de vârf, acum situația e complet invers. Pijamalele par să ne țină productivitatea și creativitatea în loc, televizorul e scos din priză, iar Goku zgârie și e nervos pentru că nu mai rămâne singur acasă, stăpân peste moșia de două camere (plus balcon).

Și ne e dor să ieșim în oraș. Cu prietenii, cu soțul sau soția, cu colegii de birou, cu socrii (fie!), la o bere, la un pahar de vin, la o porție de coaste simple sau la un risotto cu trei rânduri de ingrediente în meniu, la cafeneaua preferată din colț, la pub-ul din centru, la restaurantul ăla dichisit pe care n-am apucat să-l încercăm. Să ne așezăm la o masă frumos aranjată, să degustăm, să vorbim, să bem, să râdem, să schimbăm idei și să ne destănuim, să facem planuri, să folosim tacâmuri cum se cuvine, să sărbătorim, să cerem și desert, să ne spunem seară bună, să ne îmbrățișăm.

Ne e dor să ieșim în oraș.

Așa că am avut o idee.

#ialocînsufragerie

N-o fi posibil să ieșim în oraș acum, dar putem aduce orașul la noi. Mai precis, atmosfera „ieșitului în oraș”. Pentru că avem acces la toate ingredientele necesare – să ne conectăm cu ai noștri și să-i aducem (digital) în mijlocul sufrageriei, să ne proiectăm într-un decor inedit, să ne alegem un fundal sonor pe placul nostru. Avem chiar și opțiunea de a ne pune pe masă cele mai fabuloase preparate (dish-uri, cum ar spune chefii) de la restaurante îndrăgite și apreciate.

Dar să păstrăm desertul pentru final și să le luăm pe rând.

Decorul nu e doar pentru teatru

Dacă v-ați plimbat vreodată cu ajutorul Google Maps pe bulevardele cu 16 benzi din Moscova, prin Grădinile din Singapore, sau ați vizitat Marele Canion, atunci cunoașteți deja emoția de a vă plasa virtual într-un decor exclusiv digital. Dacă nu, acum e momentul perfect să încercați ceva nou.

Zoom, binecunoscutul serviciu de videoconferință, are o opțiune (oarecum mai greu de dibuit) prin care utilizatorii pot schimba fundalul apelului video. Astfel, urmând acești pași simpli și foarte ușor de urmărit, puteți să vă „teleportați” instant în restaurante precum Noua, Rocca by the jar, Maize sau Atelierul de Tarte (descarcă de aici fundalurile restaurantelor).

Pasul 1 – încheiat. Decorul a fost pregătit.

Fiecare experiență cu coloana ei sonoră

Unora le place jazzul. Alții preferă sunetele ambientale, cu susur de izvor și ciripit de păsări. Unii au nevoie de ceva mai ritmat, pe când alții gravitează către playlist-uri care conțin neapărat cuvântul „chill” în titlu. Fiecare cu preferințele sale, e suficientă muzică pentru toată lumea. Avem de unde alege.

Așadar, dacă te impulsionează zumzetul de restaurant, un ritm susținut, sau ai nevoie mai degrabă de ceva liniștitor, poți încerca una din propunerile noastre, sau poți să ne recomanzi tu altele. Trimite-ne sugestiile tale direct la info@ialoc.ro sau postează pe rețelele sociale folosind #noteinbucate. Noi promitem să adunăm, să ascultăm și să aranjăm toate recomandările voastre în playlist-uri numai bine de îmbinat cu decorurile restaurantelor menționate mai sus.

#comandălapachet

Decor – avem. Muzică bună – avem. Preparate fabuloase? Urmează.

Încă de la începutul situației actuale, ialoc a căutat să fie alături de clienții și partenerii săi. Așa a luat naștere #susținemafacerilemici, un proiect căruia i s-au alăturat (momentan) 125 de localuri. Și tot așa a apărut noul modul de Comandă la pachet, care ne deschide drumul și apetitul către meniuri savuroase.

Tot ce trebuie să faci ca să întregești experiența ieșitului în sufragerie e să intri pe pagina Comandă la pachet și să alegi ce preparate vrei să ai pe masă. Momentan, poți comanda de la:

Și suntem abia la început.

Ce e diferit la #ialocinsufragerie? E un serviciu gratuit și pentru restaurante, și pentru clienții lor. Mai mult, primele comenzi aduc până la 20% reducere și livrare gratuită. Totul se prepară, se ambalează și se livrează în condiții de maximă siguranță. Și uite-așa, tabloul e complet.

Comandă. Savurează. Împărtășește

Iar dacă tot te-ai străduit să pui totul la punct iar aventura ieșitului în oraș în sufragerie a fost inedită pentru tine, ar fi păcat să nu împărtășești experiența și cu noi. Postează pe rețelele sociale instantanee din brunch-ul/ prânzul/ seara/ întâlnirea/ revederea/ petrecerea ta folosind #ialocînsufragerie iar noi vom prelua postarea pe paginile publice ialoc.

Revenim, momentan am plecat (virtual, evident) la pas pe Magheru!