Politica de confidențialitate

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal


1. Introducere


Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”);

Prezentul document va este adresat in calitatea dvs. utilizator al Platformei Ialoc.ro (disponibila in varianta mobile si web, la adresa www.ialoc.ro) si are ca scop informarea dvs. in acord cu prevederile Regulamentului, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre Ialoc SRL.

In acord cu prevederile art. 13 din Regulament, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii:


2. Identitatea si datele de contact ale Operatorului


Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre: IALOC SRL, o societate romana, înregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. J15/556/2018, cod fiscal 37066853, cu sediul in Str. Radu Popescu, Nr. 10, Bl. 32A, Sc. A, Et. 3, Targoviste, Dambovita, reprezentata prin Magureanu Cosmin, in calitate de administrator.

Conform Termenilor si Conditiile Platformei Ialoc.ro, Ialoc SRL opereaza website-ul www.ialoc.ro si furnizeaza serviciile acestei platforme catre utilizatori (adica si catre dvs.) Pe cale de consecinta, Ialoc SRL prelucreaza o serie de date cu caracter personal care va apartin.

Conform Regulamentului, IALOC SRL detine calitatea de Operator, respectiv persoana juridica ce stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal.


3. Datele cu caracter personal pe care le prelucram


Putem prelucra urmatoarele date cu caracter personal, in ceea ce va priveste: nume si prenume, email, telefon, date privind rezervarea dvs. precum: localul la care ati facut rezervare, data, ora, ziua rezervarii; numarul de persoane pentru care ati facut rezervare; alte detalii ale rezervarii; daca ati anulat rezervarea, daca ati onorat sau nu rezervarea.

4. Scopurile in care va sunt prelucrate datele cu caracter personal


Prelucram datele dvs. in urmatoarele scopuri:

  1. Prelucram datele mentionate la art. 3, respectiv pentru a va putea furniza Serviciile Platformei Ialoc.ro.ro, respectiv pentru a va putea crea rezervarea solicitata;
  2. Prelucram urmatoarele date: nume, prenume, email, telefon in scop de marketing, respectiv pentru a va transmite comunicari comerciale despre produsele si serviciile Ialoc sau produsele si serviciile partenerilor nostri, sau pentru a va face recomandari de localuri. Prelucram aceste date numai daca avem consimtamantul dvs.

Nu prelucram datele dvs. cu caracter personal in alte scopuri, urmand a va informa si/sau dupa caz a obtine consimtamantul dvs., conform prevederilor legale incidente, in situatia in care vom intentiona sa prelucram/vom prelucra datele dvs. cu caracter personal si in alte scopuri.

5. Temeiurile in baza carora prelucram datele dvs. cu caracter personal


Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament, respectiv in temeiul executarii unui contract (respectiv pentru a va putea furniza Serviciile Platformei Ialoc.ro conform Termenilor si Conditiilor Platformei, la care ati achiesat).   Daca nu sunteti de acord sa ne furnizati datele aceste date nu va vom putea presta Serviciile noastre, respectiv nu veti avea posibilitatea de a utiliza Platforma Ialoc.ro.

Prelucram de asemenea datele dvs cu caracter personal mentionate la art. 3 in baza dispozitiilor art. 6 lit. f din Regulament, respectiv in temeiul interesului nostru legitim, in situatia in care nu aveti un cont de utilizator in cadrul Platformei. Apreciem ca avem un interes legitim sa va prelucram datele dupa data rezervarii, in considerarea faptului ca puteti dori sa faceti rezervari ulterioare in cadrul platformei si cunoscand rezervarile dvs. anterioare putem sa va oferim un serviciu mai bun. Puteti sa ne solicitati oricand incetarea prelucrarii datelor dvs. in acest temei.

De asemenea prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit.  c din Regulament, in temeiul unei obligatii legale, atunci cand este necesar sa patram o evidenta a rezervarilor efectuate prin platforma, pentru a justifica serviciile prestate si facturate catre localuri.

Prelucram urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, email, telefon, in scop de marketing, in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. a din Regulament, respectiv in baza consimtamantului dvs., daca ni l-ati acordat.

6. Perioada de stocare a datelor dvs. cu caracter personal


Vom stoca datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 dupa caz:

  • Daca aveti un cont de utilizator in cadrul Platformei vom stoca datele dvs., astfel cum sunt mentionate la art. 3 pana la momentul la care contul dvs. de utilizator este sters (din initiativa dvs. sau a noastra, dupa caz). Puteti sterge datele privind rezervarile dvs. dupa onorarea acestora. Nu puteti sterge datele necesare pentru crearea contului de utilizator: nume, prenume, email, decat daca stergeti contul de utilizator in intregime;
  • Daca nu aveti un cont de utilizator in cadrul Platformei vom stoca datele dvs., astfel cum sunt mentionate la art. 3 pana la onorarea rezervarii si o perioada de 1 an dupa aceasta, in considerarea faptului ca veti mai putea dori in aceasta perioada sa faceti rezervari prin platforma Ialoc.ro iar pastrarea datelor dvs. ne ajuta sa va oferim un serviciu mai bun. Cu toate acestea aveti oricand posibilitatea de a ne solicita stergerea datelor dvs., cu exceptia situatiei in care ele sunt pastrate pentru ca nu ati onorat sau ati anulat o rezervare, caz in care suntem nevoiti sa le pastram intrucat in acord cu Termenii si Conditiile Platformei daca nu onorati sau anulati un numar de rezervari va putem interzice pe viitor utilizarea serviciilor Ialoc.ro
  • Cu titlu de exceptie, putem stoca datele dvs. aferente unei rezervari, chiar daca ati sters rezervarea, atunci cand pentru justificarea serviciilor pe care le prestam pentru localuri, respectiv din ratiuni de facturare si contabilitate este necesar sa pastram o evidenta a rezervarilor efectuate in cadrul platformei. Intr-o atare situatie daca ati solicitat stergerea rezervarilor dvs. nu vom folosi datele dvs. decat pentru scopul mai sus mentionat.
  • Vom stoca datele dvs.: nume, prenume, email, telefon pe atunci cand le prelucram in scop de marketing, pana la momentul la care va retrageti consimtamantul, dar nu mai mult de 5 ani.
    La expirarea perioadei pentru care datele dvs. sunt stocate, acestea vor fi sterse sau anonimizate ireversibil.


7. Destinatarii datelor cu caracter personal


Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi, in calitate de Operator.

Nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal catre terti, cu urmatoarele exceptii: vom putea transmite datele dvs. catre localul la care ati efectuat rezervarea; vom putea transmite datele dvs. catre autoritatile competente care ne vor solicita sau carora avem obligatia de a le furniza datele dvs. in temeiul unei prevederi legale; vom putea transmite datele dvs. catre avocati, executori judecatoresti sau instante de judecata in situatia in care incalcati obligatiile asumate fata de Ialoc.ro conform termenilor si conditiilor site-ului si intelegem sa ne exercitam drepturile legale in vederea recuperarii prejudiciului cauzat, alte situatii prevazute de lege.

Precizam ca in fiecare situatie in care vom transmite datele dvs. tertilor ne vom asigura ca transferam numai acele date necesare pentru indeplinirea scopului in care datele dvs. sunt transmise, asigurandu-ne ca nu vom transmite in nicio situatie mai multe date decat este necesar.


8. Unde stocam datele dvs. cu caracter personal


Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe teritoriul Uniunii Europene.


9. Masuri de securitate


Prelucram datele dvs. cu caracter personal, in acord cu politica noastra interna privind securitatea datelor. In acest sens va asiguram ca am implementat toate masurile de securitate impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea securitatii datelor dvs.

In caz de incalcare a securitatii datelor dvs. cu caracter personal susceptibila sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile dvs., va vom informa fara intarzieri despre aceasta incalcare si vom lua toate masurile necesare pentru a remedia problema si/sau pentru a atenua efectele negative.


10. Procese decizionale automate


Precizam ca nu folosim procese decizionale automate in ceea ce va priveste, respectiv nu veti face obiectul unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

 

11. Drepturile dvs.

  1. Dreptul de acces.
    Aveti dreptul sa obtineti o confirmare a prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal si sa obtineti accesul la aceste date. In masura in care ne veti transmite o solicitare in acest sens, va vom pune la dispozitie o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs. alaturi de toate informatiile pe care avem obligatia sa vi le furnizam, in acord cu prevederile Regulamentului.
  2. Dreptul de rectificare si stergere.
    Aveti dreptul sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete. De asemenea aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare in raport de scopurile pentru care au fost prelucrate, sau daca prelucrarea acestora este ilegala.
  3. Dreptul la restrictionarea prelucrarii
    Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, caz in care puteti solicita restrictioarea prelucrarii pentru perioada de timp in care facem verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor; nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  4. Dreptul la opozitie
    Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati. Intr-o atare situatie, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia situatiei in care vom demonstra ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor
    Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Aveti totodata dreptul de a transmite aceste date unui alt operator.


12. Exercitarea drepturilor dvs.

Pentru a va exercita oricare din drepturile, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. in scris, la adresa de email: hello@ialoc.ro

Vom raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate, in termen de cel mult o luna, cu exceptia situatiei in care din cauza complexitatii sau a numarului cererilor vom fi nevoiti sa prelungim termenul de raspuns cu maxim 2 luni, conform Regulamentului.

Totodata previzam ca va vom putea solicita sa furnizati informatii pentru a va confirma identitatea (de exemplu, sa faceti clic pe un link de verificare, sa introduceti un nume de utilizator sau o parola) pentru a va exercita drepturile.


13. Cookie-uri


Platforma Ialoc.ro.ro foloseste cookie-uri, in special de urmatoarele tipuri: Cookie-uri de performanta si folosire a Aplicatiei;  Cookie-uri de analiza a vizitatorilor; Cookie-uri de inregistrare. In acest scop folosim platforma Google Analytics. Cookie-urile nu solicita alte informatii cu caracter personal despre dvs. pentru a putea fi utilizate.

Solicitarea de cookie-urile ne permite sa va oferim o experienta mai buna in cadrul Aplicatiei. Aveti posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri insa exista riscul ca in acest caz accesarea Platforma Ialoc.ro.ro sa devina dificil de vizitat si/sau utilizat.

 

14. Depunerea unei plangeri la Autoritatea de Supraveghere


In cazul in care apreciati ca drepturile dvs. au fost incalcate, puteti depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere competenta, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania.


15. Date de contact


Pentru orice solicitare ne puteti contacta la adresa de email: hello@ialoc.ro


Prezentul document a fost creat si se afla in vigoare incepand cu data de: 22.05.2018