Politica de confidențialitate

Ialoc SRL colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personale ale utilizatorilor Aplicatiei Ialoc (denumita in continuare „Aplicatia”), in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 506/2004  privind protectia datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si in conformitate cu orice alte acte normative aplicabile.

Ialoc se obliga sa respecte toate drepturile si obligatiile utilizatorilor a caror date personale sunt colectate si prelucrate, astfel cum acestea sunt reglementate prin lege.

 

Categorii de date pe care le prelucram

Adresa de email

Ca să rezervi o masă la un local prin Ialoc, ai nevoie de un cont de utilizator si/sau de furnizarea adresei de email. Pe acest email vei primi notificări despre rezervările tale și dupa caz recomandări de localuri/ feluri de mancare/ băuturi, informații despre promoții sau evenimente - dacă alegi asta, caz în care adresa ta de email va fi prelucrată de un serviciu de emailing. Adică poți opta să primești doar confirmări/infirmări ale rezervărilor.

 

Nume și prenume

Nu îți putem face o rezervare fără să știm cum te cheamă. Numele tău va fi comunicat localurilor atunci când rezervi o masă și îl vom folosi atunci când vorbim cu tine. Dacă decizi să scrii o recenzie despre un local la care ai fost, numele tău va fi asociat acelei recenzii în mod public, pe pagina localului.

 

Telefon

Multe localuri cer un număr de telefon pentru cazuri de urgența - daca apare ceva neprevăzut și rezervarea ta suferă modificări, vei afla rapid. Noi nu te sunăm decât cu acordul tău sau pentru confirmări/ infirmări ale rezervărilor sau pentru a-ți cere feedback cu privire la experiența folosirii ialoc.ro . Când faci o rezervare, vei primi confirmarea și prin sms.

 

Recomandări/ invitații

 

Dacă ialoc ți s-a părut util și vrei să îți inviți un prieten pe platformă sau să îi dai un reminder pentru cand ieșiți în oraș, îți vom cere emailul și numele lui. În urma recomandării, acesta va primi un email de la noi prin care îl informăm că prietenul lui l-a invitat pe ialoc.

 

Cookies

Ialoc.ro foloseste cookie-uri, in special de urmatoarele tipuri: Cookie-uri de performanta a Aplicatiei; Cookie-uri de analiza a vizitatorilor; Cookie-uri de inregistrare; Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-urile reprezintă date stocate pe hardul utilizatorului conținând informații despre acesta. Noi le folosim ca să îmbunătățim interfața Aplicatiei, să depistăm posibile funcționalități de care ai avea nevoie și să te ținem la curent cu ce se mai întâmplă în lumea localurilor. Folosim softuri de analiză de trafic care au acces la aceste cookies.

 

Scopul in care colectam datele tale

Datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate in urmatoarele scopuri: reclama si marketing; pentru a asigura buna functionare si o experienta placuta privind utilizarea Aplicatiei; pentru a gestiona rezervarile facute in cadrul Aplicatiie.

 

Acordul privind colectarea datelor cu caracter personal

Prin descarcarea, instalarea si/sau utilizarea Aplicatiei si/sau dupa caz prin bifarea rubricii „Accept termenii si conditiile” in procedura crearii contului de utilizator, utilizatorii accepta prezenta Politica de Confidentialitate.

Aveti oricand posibilitatea sa va opuneti colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal, respectiv puteti solicita: stergerea datelor colectate, incetarea prelucrarii datelor colectate, transformarea datelor colectate in date anonim. Intr-o atare situatie este posibil sa nu mai puteti utiliza Aplicatia.

 

Drepturile utilizatorilor cu privire la datele care le sunt colectate si prelucrate

Ialoc garanteaza utilizatorilor toate drepturile recunoscute de lege in ceea ce priveste colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal. Conform Legii nr. 677/2001 aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la datele personale, dreptul de intervenţie asupra datelor personale, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiţiei, orice alte drepturi prevazute de lege.

Totodata, Ialoc garanteaza ca nu va transmite mesaje nesoliciitate (spam), astfel cum acestea sunt definite de lege si ca va depune toate diligentele necesare pentru pastrarea datelor utilizatorilor in siguranta.

Puteti solicita in orice moment o informare cu privire la datele personale colectate, precum si cu privire la transferul acestora catre terti 

Stocarea datelor si transferul acestora

Datele colectate si prelucrate vor fi stocate pe teritoriul Romaniei.

Datele colectate si prelucrate pot fi transmise catre partenerii Ialoc (persoane juridice afiliate, restaurante si/sau alti parteneri) insa numai daca transmiterea acestor date este necesara in legatura cu utilizarea sau dezvoltarea Aplicatiei.

In situatia in care datele colectate vor fi transferate partenerilor Ialoc, vom solicita acestora respectarea acelorasi drepturi conferite de lege privind colectarea si prelucrarea datelor. Acestia vor fi exclusiv responsabili pentru respectarea legislatiei incidente.

 

Alte clauze

Prezentul document este guvernat si va fi interpretat in raport de legea romana. Orice litigii derivand din utilizarea aplicatiei se vor solutiona pe cale amiabila, sau dupa caz de catre instantele competente de la sediul Ialoc.

Prezentul document a fost aprobat in data de 01.03.2017 si isi va produce efectele incepand cu aceasta data.

Pentru orice aspecte legate de prezenta Politica de Confidentialitate ne puteti contacta folosind adresa de email: info@ialoc.ro