El Torito

Iancu Căpitanu 30, Moșilor, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la El Torito

Stilul mexican al restaurantului nostru este de neconfundat, cu liniile rustice si elemente de design foarte colorate, care parca fac legatura intre civilizatie si natura. Din momentul in care pasesti in El Torito, ti se dezvaluie cu o sinceritate aproape copilareasca o lume fascinanta, colorata si plina de optimism al Mexicului. Peretii sunt o explozie de culori calde si vesele, decorati cu tablourile de un optimism pitoresc al faimosului pictor mexican, Diego Rivera si lampi in forma de soare. Toate aceste elemete, la care se adauga sombreros, ritmurile incitante a muzicii mexicane si mirosul devastator de delicios al mancarurilor, fac din restaurantul El Torito un loc perfect pentru o iesita cu prietenii sau colegii de birou la un shot de tequila.
Meniul restaurantului este un adevarat carnaval de culori, arome, gusturi si texturi. Fiesta gastronomica poate incepe cu un platou de nachos cu salsa si guacamole pentru a intra in spiritul petrecerii, iar apoi va asiguram ca va fi foarte greu sa alegeti din varietatea de burritos, taquitos, fajitas si tacos sau din renumitele griluri mexicane. Portiile sunt enorme, ca la mama lor acasa, asa ca flamand de la El Torito nu ai cum sa pleci.

Restaurantul El Torito este cunoscut pentru mancarea autentica mexicana, iar toate preparatele sunt gatite din ingrediente importate.La noi te vei bucura de muzica latino live. Sa inceapa fiesta!

Pentru un pret moderat va puteti bucura de portii mari si delicioase, de muzica latino si de suprizele ce vin din partea casei. Vizitati-ne in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 12 si 16 si beneficiati automat de o reducere de 25% la consumatia dumneavoastra! Va asteptam pe taramul mexican de pe Iancu Capitanu!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "El Torito"

Păreri despre "El Torito"

P Paolo
2 ianuarie 2018 22:30 Rezervat în data de 2 ianuarie 2018 prin ialoc.ro

Tutto ok. Bella esperienza. Locale veramente particolare e arredato in modo caratteristico. Portate prima di tutto buono e poi..... che dire del prezzo? Minimo

A Adrian
3 iunie 2017 12:47 Rezervat în data de 31 mai 2017 prin ialoc.ro

Mancare excelenta, atmosfera placuta, servire foarte buna. Recomand cu incredere.

D Daniel
22 mai 2017 08:06 Rezervat în data de 18 mai 2017 prin ialoc.ro

locatie cu o ambianta placuta, mancare buna, personal amabil

A Alexandra
23 aprilie 2017 21:55 Rezervat în data de 22 aprilie 2017 prin ialoc.ro

Mancarea si bautura de 5 stele ca de obicei. Am lasat doar 4 stele deoarece servirea putea sa fie mai prompta.

A Adrian
4 decembrie 2016 16:58 Rezervat în data de 1 decembrie 2016 prin ialoc.ro

O locatie cu voie buna in stil mexican. Mancarea foarte buna. Recomand cu incredere!

O Ovidiu
8 octombrie 2016 20:02 Rezervat în data de 7 octombrie 2016 prin ialoc.ro

Masa rezervata a fost in dreptul barului si langa geamurile ce dadeau spre bucatarie....deci miros de mancare si foarte cald. Am solicitat alta masa, dar mi s-a spus ca numai au alta masa libera cu toate ca localul nu era plin, iar pana am plecat nu s-a ocupat in totalitate.
Mancarea a fost buna, dar fara a impresiona.
De asemenea, servirea a fost buna.