Noua Restaurant Nou pe ialoc


4,8 / 24 voturi
Strada Popa Nan 7, Iancului, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Noua Restaurant

NOUA este o poveste românească, începe cu a fost odată și continuă cu lupta contra fricii drobului de sare. Acel drob în spatele căruia stă o reală frică de a acţiona, care ne transformă, uneori, în contemplatori ai lui şi nu invers.
Nouă însă ne place să credem că drobul de sare este un început. Nu ne este teama de el, ci din contra, ne-a devenit prieten, şlefuit din drob într-un cristal luminos de sare.
Aşadar "cristalul de sare" al teritoriul românesc este laitmotivul manifesto-ului NOUA...Îl găsiţi şi în sigla noastră.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Noua Restaurant"

Program

Luni - Marți
Închis
Miercuri - Sâmbătă
18:00 - 22:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Noua Restaurant"

A Antoaneta
20 septembrie 2019 08:57 Rezervat în data de 19 septembrie 2019 prin ialoc.ro

O experienta culinara desavarsita!Gusturi din copilarie demult uitate...Plating perfect...bucatari profesionisti...servire impecabila cu atentie la detalii...5 stele nu sunt de ajuns...voi reveni...

L Livia
14 septembrie 2019 23:40 Rezervat în data de 14 septembrie 2019 prin ialoc.ro

Aventura gastronomica in care te lansezi odată ajuns in universul NOUA este de-a dreptul excepțională, surprinzătoare, fascinanta. De la vizual, atmosfera, plating, mii și milioane de gusturi și arome, caldura specială a oamenilor care se perinda pe la masa și te ghidează discret și încă puțin stângaci in aceasta aventura, totul este minunat și impresionant. Iar ceea ce face Alex este pura magie! Felicitări!

A Andreea Ikea
12 septembrie 2019 14:48 Rezervat în data de 11 septembrie 2019 prin ialoc.ro

Buna tuturor,
Ne-am simtit foarte bine alaturi de voi aseara si va multumim pentru primire, servire si multele zambete oferite! Mancarea a fost deosebita si prezentarea cu atat mai mult! Ne vedem cu bine data viitoare! Andreea si echipa IKEA :)

V Vadim
6 septembrie 2019 23:30 Rezervat în data de 6 septembrie 2019 prin ialoc.ro

O experienta culinara inedita si rafinata, care imbina ingrediente locale intr-un mod savuros punand in valoare specificul traditional romanesc. Felurile de mancare servite se combina excelent cu tipurile de vinuri sau cu amestecul de sucuri naturale propuse. Atentia la detaliile gustative si pasiunea celor implicati este de remarcat.

A Alex
6 septembrie 2019 22:14 Rezervat în data de 6 septembrie 2019 prin ialoc.ro

O experienta unică pentru ale noastre meleaguri cu multe zâmbete, gusturi și combinații de ingrediente de negândit.

M Mihai
6 septembrie 2019 09:46 Rezervat în data de 5 septembrie 2019 prin ialoc.ro

Un restaurant special, cu meniu deosebit, creativ si original. Merita luat un meniu complex, cu amuse bouche de multe feluri, imprerecheate cu vinuri sau cu cocktailuri nealcoolice.