Câștigă un voucher din partea Visa cu CardCadou 🎁 | #SusținemAfacerileMici Câștigă un voucher din partea Visa 🎁

Despre ialoc.ro

"Suni tu?" - sunt unele momente în care fie nu vrei, fie nu poți să suni la un local ca să îți rezervi o masă. Ar fi comod să o poți face via sms, sau direct de pe computer ori smartphone, din 3 clickuri. Cele două ganduri de mai sus ne-au condus spre ialoc.ro.


Dincolo de serviciul de rezervari, ialoc e și o sursă de inspirație pentru când nu știi unde să ieși, dar știi sigur că vrei să o faci. Când poftești la un risotto cum numai restaurantele italienești știu să pregătească sau când ai bea un cocktail neobișnuit, proaspăt mixat de mâinile de maestru ale unui barman cu vechime.

Dacă ai fost într-un loc care ți-a plăcut foarte mult (sau care te-a dezamagit), nu uita să lași o recenzie - îi vei ajuta pe ceilalți utilizatori ai ialoc (prieteni de-ai tăi, rude, vecini) să ia decizii mai bune în privința locurilor în care ies.


Cât despre noi... suntem o echipă mică - 4 membri fondatori:


Cosmin Măgureanu (Membru Fondator, Product Manager) - Am pornit ialoc din dorința de a digitaliza un proces învechit și reînvechit. Pentru mine, ialoc este o unealtă de explorare a orașului, cu tot ce înseamnă el.


Dragoș Badea (Membru Fondator, Chief Technical Officer) - Sper să vă placă să folosiți ialoc pe cât ne place nouă să îl construim. Eu cer 2 lucruri aplicației - să îmi economisească timp și să mă inspire să ies în locuri în care n-aș ieși în mod normal.


Emil Muthu (Membru Fondator, Chief Executive Officer) -  Uber a revoluționat felul în care comanzi un taxi - experiența este foarte fluidă, cere minimum de interacțiune. Sperăm ca și ialoc să facă același lucru cu rezervatul meselor în oraș.


Marcel Preda (Membru Fondator, Business Development Officer) - Când ies în oraș, ies cu mulți oameni, deci pierd mult timp căutând localuri cu suficiente locuri. ialoc va rezolva problema asta.