• Fotografie Four Seasons - 0
  • Fotografie Four Seasons - 1
  • Fotografie Four Seasons - 2
  • Fotografie Four Seasons - 3
  • Fotografie Four Seasons - 4

Four Seasons Nou pe ialoc


4,3 / 7 voturi
Calea Dorobanţilor 177, Dorobanți, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Four Seasons

Bucataria libaneza se bucura de reputatie internationala pentru bogatia sa de arome, pentru varietate si pentru calitatea sa de a fi foarte sanatoasa.

Four Seasons se bucura de apreciere tocmai pentru ca aduce pe meleagurile autohtone gusturile autentic libaneze. Pentru a crea mezze-le traditional libaneze bucatarii iscusiti folosesc ingrediente de cea mai buna calitate: condimente aduse direct din Liban, ulei de masline, verdeturi si legume proaspete, carne frageda si peste proaspat, la care adauga ingredientul cel mai de pret: un strop de „suflet”.
O masa tipic libaneza se compune dintr-o varietate de aperitive reci si calde care se completeaza cu delicioasa carne de vita, pui sau miel la gratar, binecunoscutul kebab.

La Four Seasons Dorobanti se poate completa cu peste din Marea Mediterana, Sultan Ibrahim (Barbun) sau Malifa Fish gatite exceptional si insotite de sosuri absolut unice.

In preambulul festinului se poate incepe cu un arak, un lichior de anason, bautura traditional libaneza ce deschide apetitul pentru ce va urma. Din mezza rece nu poate lipsi hommos-ul, crema de naut stropita cu ulei de masline, baba-ghanuj (vinetele cu sos de rodii), mutabal-ul (vinetele cu pasta de susan).

Salatele vedeta sunt izvoare de sanatate si energie: Fatoush, o explozie de legume cu crutoane de lipie si sos de rodii si Tabule, o bomba de vitamina C in fiecare frunza de patrunjel. Este recomandat chiar si de doctori, care ne spun ca patrunjelul este de patru ori mai bogat in vitamina C decat o portocala. De asemenea, verdeata contine mai mult fier decat spanacul si ofera mai multe proteine decat doua oua. Asa ca un „tratament” cu tabule este oricand binevenit.

Un alt „must” al mezze-urilor libaneze este falafel. Un deliciu ce a devenit foarte popular mai ales in randul vegetarienilor dar este extrem de cautat ca si mancare de post. De incercat la noi mai sunt ras-asfur de vita carnaciorii de berbecut sujuk si makanek, dar si preparatele ce poarta semnatura Four Seasons, puiul sau vita cu zatar, sau puiul cu cardamun.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Four Seasons"

Program

Luni - Sâmbătă
12:00 - 00:00
Duminică
12:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Four Seasons"

I Ioana
14 noiembrie 2018 23:58 Rezervat în data de 14 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

Mancare buna, serviciu mediocru. Desi era putina lume nu se deranja nimeni sa vina sa ia comanda, sa intrebe daca mai vrem ceva. Pacat, era un restaurant chiar placut acum ceva vreme.

Bogdan Justin Chiritoiu
31 august 2019 13:50

One of the best Lebanese Restaurant in town, really! Try any vegetarian dish and you will be amazed. Keep going, guys!
Sursa: Google

Razvan Bogasiu
10 iunie 2019 15:45

Nice place. Service is good. Same goes foe the food.
Sursa: Google

Philip Morisson
20 aprilie 2019 14:40

Excellent food, cooked with specific Lebanese passion. Reliable servicing. Recomanding with all confidence. Congratulations, delicious preparations!
Sursa: Google

Andrei Morosan
25 februarie 2019 15:42

Food is good. But I am very upset because they use the bicycle lane which passes in front of the restaurant, as their personal parking lot. They also asked me to move away the motorcycle from the public sidewalk, so I will make space for one important customer that was about to come.

Totally unacceptable !
Sursa: Google

Gabriel Kiss
15 iunie 2019 16:12

Good food, good people, one friend forever...
Sursa: Google