Four Seasons


4,3 / 7 voturi
Calea Dorobanţilor 177, Dorobanţi, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Four Seasons

Bucataria libaneza se bucura de reputatie internationala pentru bogatia sa de arome, pentru varietate si pentru calitatea sa de a fi foarte sanatoasa.

Four Seasons se bucura de apreciere tocmai pentru ca aduce pe meleagurile autohtone gusturile autentic libaneze. Pentru a crea mezze-le traditional libaneze bucatarii iscusiti folosesc ingrediente de cea mai buna calitate: condimente aduse direct din Liban, ulei de masline, verdeturi si legume proaspete, carne frageda si peste proaspat, la care adauga ingredientul cel mai de pret: un strop de „suflet”.
O masa tipic libaneza se compune dintr-o varietate de aperitive reci si calde care se completeaza cu delicioasa carne de vita, pui sau miel la gratar, binecunoscutul kebab.

La Four Seasons Dorobanti se poate completa cu peste din Marea Mediterana, Sultan Ibrahim (Barbun) sau Malifa Fish gatite exceptional si insotite de sosuri absolut unice.

In preambulul festinului se poate incepe cu un arak, un lichior de anason, bautura traditional libaneza ce deschide apetitul pentru ce va urma. Din mezza rece nu poate lipsi hommos-ul, crema de naut stropita cu ulei de masline, baba-ghanuj (vinetele cu sos de rodii), mutabal-ul (vinetele cu pasta de susan).

Salatele vedeta sunt izvoare de sanatate si energie: Fatoush, o explozie de legume cu crutoane de lipie si sos de rodii si Tabule, o bomba de vitamina C in fiecare frunza de patrunjel. Este recomandat chiar si de doctori, care ne spun ca patrunjelul este de patru ori mai bogat in vitamina C decat o portocala. De asemenea, verdeata contine mai mult fier decat spanacul si ofera mai multe proteine decat doua oua. Asa ca un „tratament” cu tabule este oricand binevenit.

Un alt „must” al mezze-urilor libaneze este falafel. Un deliciu ce a devenit foarte popular mai ales in randul vegetarienilor dar este extrem de cautat ca si mancare de post. De incercat la noi mai sunt ras-asfur de vita carnaciorii de berbecut sujuk si makanek, dar si preparatele ce poarta semnatura Four Seasons, puiul sau vita cu zatar, sau puiul cu cardamun.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Four Seasons"

Program

Luni - Sâmbătă
12:00 - 00:00
Duminică
12:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Four Seasons"

I Ioana
14 noiembrie 2018 23:58 Rezervat în data de 14 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

Mancare buna, serviciu mediocru. Desi era putina lume nu se deranja nimeni sa vina sa ia comanda, sa intrebe daca mai vrem ceva. Pacat, era un restaurant chiar placut acum ceva vreme.

Razvan Ionut
1 decembrie 2018 15:00

Fine Lebanese cuisine. One of the finest in town. Warm atmosphere and prompt service. It is not cheap, but you won't feel sorry if you can afford it.
Sursa: Google

DQue Murea
15 noiembrie 2018 20:21

Lebanese restaurant, good food, a nice place to have lunchnor dinner.
Sursa: Google

Alexandra Vornicu
14 octombrie 2018 16:08

Great food, great service.
Sursa: Google

Ana Kekez
30 iulie 2018 00:06

Great food! Worth to visit...one of my favourite place in Bucharest!
Sursa: Google

Amanda Deno
24 august 2018 21:32

Still one of my favorite Lebanese restaurants in Bucharest.
Sursa: Google