culinaro

Sărbătorim Gastronomia și Vinul Românesc

Mâncăruri tradiționale și vinuri selectate din toate regiunile viticole ale țării fac parte din oferta Festivalului CULINARO, care își propune să devină un eveniment de referință și o destinație anuală de interes național, dar și internațional.

Oaspeții vor avea ocazia să afle direct de la Chefi și de la somelieri detalii despre bogăția tezaurului culinar de pe teritoriul României.

Bucătari și restaurante de top din România sărbătoresc mâncarea de poveste și construiesc un eveniment de interes internațional, celebrând totodată Ziua Națională a Gastronomiei și a Vinului Românesc, eveniment inițiat de Cezar Ioan (vinul.ro), Cosmin Dragomir (gastroart.ro) și Chef Nico Lontras.

În lista de restaurante de mai jos, veți descoperi meniuri special create pentru CULINARO Fest, care sunt formate din starter + main dish + desert + pairing de vin românesc.

De asemenea, veți vedea că în dreptul fiecărui restaurant găsiți meniul și prețul, iar pentru a beneficia de ofertă, trebuie să selectați ziua și ora rezervării, dar și opțiunea de meniu.


Descoperă meniurile speciale CulinaRO