Fork The Restaurant
Fork The Restaurant
4,7 / 521 voturiDupă o poveste de succes cu Balvanyos Resort, Gastrolab și INdiVINO, Lorand și Zsuzsanna Szarvadi aduc conceptul de “gourmet tradițional” în inima Bucureștiului.
Restaurantul gourmet Fork Ana Tower este rezultatul a peste 15 ani de călătorii culinare și cercetări amănunțite despre gastronomia de top. Este amenajat după un concept inedit, care duce mai departe îmbinarea autenticului românesc cu designul contemporan regăsite la Balvanyos Resort și Gastrolab și propune o experiență culinară fine dining de neuitat.
Echipa de bucătari a fost atent selecționată pentru cel mai bun concept de fine dining din București. Restaurantul funcționează à la carte, având și meniuri de degustare, cu posibilitatea organizării de cine de degustare cu sau fără wine pairing, pentru grupuri selecte. Te așteptam cu un meniu spectaculos și o panoramă pe măsură asupra întregului oraș.
Fork is the FUTURE of fine dining hospitality in Bucharest!
Program
- Luni - Vineri
- 12:00 - 23:00
- Sâmbătă
- 13:00 - 23:00
- Duminică
- 13:00 - 22:30
Caracteristici
Păreri despre Fork The Restaurant
It was my 1st time. Very cosy, beautiful view. I went with 3 kids. The food was guuuud and the staff was really kind and nice.
E locul în care nu am fost niciodată dezamăgiți. Dincolo de vederile spectaculoase - cred că cele mai bune din București - noi venim pentru stridii (splendide), pentru un menu foarte îngrijit și pentru un serviciu impecabil. Mulțumim!
Un meniu atent selectionat de mancaruri, bauturile sunt super, iar privelistea este incredibila. Servirea a fost la superlativ. Voi mai reveni.
Priveliște deosebită, preparate gustoase și rafinate. Personalul foarte amabil! Foarte multe opțiuni pentru vinuri!!!
Atmosferă plăcută muzică se potrivește cu priveliștea orasului de la înălțime, personalul serviabil și amabil, atent la dorințele clienților. Recomand tentaculele de caracatiță din meniu excepționale.
A fost o experienta dezamagitoare! Am fost un grup de 18 persoane. Intrucat la telefon ni s-a spus ca nu putem comanda a la carte fiind asa mare grupul (o gaselnita a lor ca sa iti ia bani pe nimic, restaurantul a fost ocupat cam 75%, deci puteam comanda lejer a la carte) am ales o varianta de meniu din cele 3 transmise de ei, in valoare de 292 lei de persoana, cu felurile de mancare to share. Am primit cate o portie normala din meniul a la carte, de 1 persoana, care se impartea la 3 oameni...practic ei nu au configurat meniul pentru 18 oameni, ci au adus cate 5 portii de mancare pe care le-au pus pe mijloc...5 de peste, 5 de ceafa de mangalita si 5 garnituri si la fel si la starter (ne-au tras in teapa si la numarul de persoane). Bucatarul se pare ca habar nu are sa configureze un meniu to share pentru un grup mare, altfel nu ne-am putut explica cum au considerat ei ca 3 oameni se pot satura mancand portia pentru o persoana si evident tuturor trebuia sa le placa pestele si mangalita pentru ca nu putea manca cineva doar peste si cineva doar mangalita pentru ca lasa pe altcineva sigur nemancat...cartofii prajiti care erau prinsi in meniu, au venit dupa ce s-a racit carnea pentru ca uitase de ei....am incercat sa obtinem niste explicatii si sa le spunem ca stim cat inseamna 400 gr de carne ( in farfurie erau max 200), dar din pacate explicatiile ne-au jignit inteligenta. Vina este clar in totalitate a bucatarului care nu stie sa configureze meniuri si a sefului de sala care nu trebuia sa permita sa se intample o asemenea situatie! Nota de plata a fost 4254 lei si cu totii am plecat nemancati! A fost pentru prima data cand am mers la acest restaurant si cu siguranta ultima data!