Roata Norocului


4,5 / 8 voturi
Strada Crișan 6, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Roata Norocului

Cu experienţă în domeniu de peste 24 de ani, situat într-o zona liniştită a Braşovului, pe drumul de urcare spre Poiana Braşov, restaurantul Roata Norocului îţi oferă într-o atmosferă intimă şi primitoare, servicii culinare de top.
Cartea de bucate româneşti este culeasă din bucătăria mamei, caldă şi înţelegătoare, care te aşteaptă de fiecare data cu masa pusă. Profilul restaurantului - mâncare românească, pregătită ca la mama acasă - permite servirea preparatelor tradiţionale cu specific românesc.
Nu există braşovean sau turist care să nu fi auzit că “cea mai bună ciorbă de burtă se mănâncă la Roată”. Renumiţii mici şi celebrul déjà biftec tartar, au facut din totdeauna furori în rândul gurmanzilor adevaraţi. Deci ai motive să te aşezi la masă, în salon sau pe terasă, să savurezi o ciorbă sau un peşte. Cât despre preparatele din porc, vită, pui, ori vânat … ce să mai vorbim? Meniul e plin!
Calitatea preparatelor noastre şi preţurile extrem de accesibile sunt asigurate atât de echipa profesionistă de bucătari şi ospătari, cât şi de ambianţa salonului luminos nou creat, de 150 de locuri.
Saloanele primitoare şi terasa noastră sunt locurile în care, la Braşov, te vei simţi întotdeauna excelent. Şi când mai începe şi Asociaţia de Blues să cânte live, atmosfera devine cu totul la superlativ.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Roata Norocului"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 23:30

Caracteristici

Păreri despre "Roata Norocului"

C Cata
30 noiembrie 2018 21:09 Rezervat în data de 30 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

O experienta placuta, ca de fiecare data! Am mancat muschi de vita cu sos de branza si a fost perfect, gatit cum trebuie, se topea in gura. Trebuie incercat! Nu e trecere prin Brasov fara oprire la Roata❤❤!!

Indie G.
18 septembrie 2018 21:06

Food is amazing. Services is really good. If you are looking for a place to have traditional food, this place is good for you.
Sursa: Google

Florin Ghioca
13 octombrie 2018 19:11

Tryed the "Roata Norocului" schnitzel and it taste like car gas. The potatoes are overcooked. For the papanași dessert I had to wait like 30 min. Overall, the toilet is the only good thing of this restaurant, with automatic doors.
Sursa: Google

A. A.
25 octombrie 2018 22:35

We had dinner with friends&family..the food was ok,good wine,live music .
We will probably visit the location again .
Sursa: Google

Vikrant Kamat
24 septembrie 2018 21:34

Great ambience, good traditional Romanian food. The soups are a must try. Great experience!
Sursa: Google

Klemen Burja
2 noiembrie 2018 18:36

Delicious food, normal prices, possible to park near restaurant.
Sursa: Google