Roata Norocului


4,5 / 18 voturi
Strada Crișan 6, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Roata Norocului

Cu experienţă în domeniu de peste 24 de ani, situat într-o zona liniştită a Braşovului, pe drumul de urcare spre Poiana Braşov, restaurantul Roata Norocului îţi oferă într-o atmosferă intimă şi primitoare, servicii culinare de top.
Cartea de bucate româneşti este culeasă din bucătăria mamei, caldă şi înţelegătoare, care te aşteaptă de fiecare data cu masa pusă. Profilul restaurantului - mâncare românească, pregătită ca la mama acasă - permite servirea preparatelor tradiţionale cu specific românesc.
Nu există braşovean sau turist care să nu fi auzit că “cea mai bună ciorbă de burtă se mănâncă la Roată”. Renumiţii mici şi celebrul déjà biftec tartar, au facut din totdeauna furori în rândul gurmanzilor adevaraţi. Deci ai motive să te aşezi la masă, în salon sau pe terasă, să savurezi o ciorbă sau un peşte. Cât despre preparatele din porc, vită, pui, ori vânat … ce să mai vorbim? Meniul e plin!
Calitatea preparatelor noastre şi preţurile extrem de accesibile sunt asigurate atât de echipa profesionistă de bucătari şi ospătari, cât şi de ambianţa salonului luminos nou creat, de 150 de locuri.
Saloanele primitoare şi terasa noastră sunt locurile în care, la Braşov, te vei simţi întotdeauna excelent. Şi când mai începe şi Asociaţia de Blues să cânte live, atmosfera devine cu totul la superlativ.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Roata Norocului"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 23:30

Caracteristici

Păreri despre "Roata Norocului"

A Adriana
7 iulie 2019 08:32 Rezervat în data de 6 iulie 2019 prin ialoc.ro

Atmosfera foarte placuta, mancarea foarte buna, personalul foarte amabil. Multumim

D Daniel
4 iulie 2019 21:36 Rezervat în data de 4 iulie 2019 prin ialoc.ro

Atmosfera placuta, ospatari atenti si politicosi, mancarea excelenta, muzica live! Recomand cu incredere!

F Florin
19 ianuarie 2019 23:08 Rezervat în data de 19 ianuarie 2019 prin ialoc.ro

Localul este ok,se mănâncă f.bine si ceea ce e de reținut, este diversitatea meniului. Servire promptă si de calitate. Într-adevar,trebuie să rezervi o masa,altfel șansele sunt mici de a petrece o seară la Roata Norocului!

C Cata
30 noiembrie 2018 21:09 Rezervat în data de 30 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

O experienta placuta, ca de fiecare data! Am mancat muschi de vita cu sos de branza si a fost perfect, gatit cum trebuie, se topea in gura. Trebuie incercat! Nu e trecere prin Brasov fara oprire la Roata❤❤!!

D.M. F.
29 mai 2019 19:20

Been in this place a bunch of times, never had any issues. Brought lots of people to eat there, sent all my friends out of town to go there for a meal. The last time I went there with my family, end up with a food poisoning because of the not cooked enough. Couldn't eat and they didn't even had the common sense to offer us a discount. Very disappointing.
Sursa: Google

Diana Nanu
15 iulie 2019 00:54

Good food, nice ambience and prompt service.
Sursa: Google

Bujor Alexandru
4 iunie 2019 23:12

The service was excellent. Soup was very good, but beef could be better.
Sursa: Google

The Mods Hunter
11 iunie 2019 11:20

Very good ribs. I would recommend those.
Sursa: Google

Patric Haendler
19 iunie 2019 00:07

Best traditional food😁 Just try the water its awsome
Sursa: Google