Roata Norocului


4,6 / 24 voturi
Strada Crișan 6, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Roata Norocului

Cu experienţă în domeniu de peste 24 de ani, situat într-o zona liniştită a Braşovului, pe drumul de urcare spre Poiana Braşov, restaurantul Roata Norocului îţi oferă într-o atmosferă intimă şi primitoare, servicii culinare de top.
Cartea de bucate româneşti este culeasă din bucătăria mamei, caldă şi înţelegătoare, care te aşteaptă de fiecare data cu masa pusă. Profilul restaurantului - mâncare românească, pregătită ca la mama acasă - permite servirea preparatelor tradiţionale cu specific românesc.
Nu există braşovean sau turist care să nu fi auzit că “cea mai bună ciorbă de burtă se mănâncă la Roată”. Renumiţii mici şi celebrul déjà biftec tartar, au facut din totdeauna furori în rândul gurmanzilor adevaraţi. Deci ai motive să te aşezi la masă, în salon sau pe terasă, să savurezi o ciorbă sau un peşte. Cât despre preparatele din porc, vită, pui, ori vânat … ce să mai vorbim? Meniul e plin!
Calitatea preparatelor noastre şi preţurile extrem de accesibile sunt asigurate atât de echipa profesionistă de bucătari şi ospătari, cât şi de ambianţa salonului luminos nou creat, de 150 de locuri.
Saloanele primitoare şi terasa noastră sunt locurile în care, la Braşov, te vei simţi întotdeauna excelent. Şi când mai începe şi Asociaţia de Blues să cânte live, atmosfera devine cu totul la superlativ.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Roata Norocului"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 23:30

Caracteristici

Păreri despre "Roata Norocului"

C Cristian
18 august 2019 21:12 Rezervat în data de 18 august 2019 prin ialoc.ro

Foarte frumos foarte mulțumit mâncare buna și servitul a fost pe placul tuturor va multumim și o sa mai venim și recomandam și celorlalți

A Adriana
7 iulie 2019 08:32 Rezervat în data de 6 iulie 2019 prin ialoc.ro

Atmosfera foarte placuta, mancarea foarte buna, personalul foarte amabil. Multumim

D Daniel
4 iulie 2019 21:36 Rezervat în data de 4 iulie 2019 prin ialoc.ro

Atmosfera placuta, ospatari atenti si politicosi, mancarea excelenta, muzica live! Recomand cu incredere!

F Florin
19 ianuarie 2019 23:08 Rezervat în data de 19 ianuarie 2019 prin ialoc.ro

Localul este ok,se mănâncă f.bine si ceea ce e de reținut, este diversitatea meniului. Servire promptă si de calitate. Într-adevar,trebuie să rezervi o masa,altfel șansele sunt mici de a petrece o seară la Roata Norocului!

C Cata
30 noiembrie 2018 21:09 Rezervat în data de 30 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

O experienta placuta, ca de fiecare data! Am mancat muschi de vita cu sos de branza si a fost perfect, gatit cum trebuie, se topea in gura. Trebuie incercat! Nu e trecere prin Brasov fara oprire la Roata❤❤!!