Restaurant Herăstrău


4,6 / 13 voturi
Soseaua Nordului 7-9, Herãstrãu, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Restaurant Herăstrău

Într-un cadru natural minunat, în mijlocul parcului Herăstrău, chiar pe malul lacului, puteți savura atât preparate internaționale, cât și cu specific românesc, pe care le puteți asocia cu o selecție de băuturi fine. Restaurantul "Herastrau" constituie cadrul perfect pentru întâlnirile de afaceri dar si pentru mesele cu familia si prietenii.

Structurat astfel incat sa puteti opta pentru o masa in zona eleganta din salonul central sau pentru zona terasei si a pontonului pentru o ambianta relaxanta și muzică live de joi până duminică începând cu ora 17:00 .

De asemenea, va oferim posibilitatea sa luati masa pe vasul " Lastunul". Optiune disponibila doar cu rezervare, contra unei taxe si pentru un grup de maxim 20 de persoane.

Pe langă bucătaria specifică și seviciile ireproșabile aveți la dispoziție locuri de parcare gratuite precum și posibilitatea de a distra copiii în vecinătatea restaurantului pe " Insula Copiilor"

La Restaurantul Herastrau, puteti opta pentru deliciosul meniu la Lake Garden si Lake Lounge in mijlocul naturii, cu o priveliste superba spre lacul Herastrau. De asemenea la Lake Garden puteti beneficia de vaporizatoare de aer rece si de posibilitatea de a viziona diferite evenimente sportive.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Herăstrău"

Păreri despre "Restaurant Herăstrău"

V Vlad
16 august 2019 22:51 Rezervat în data de 16 august 2019 prin ialoc.ro

Mancare foarte buna, la fel si servirea. Preturi sub media zonei. Atmosfera placuta.

I Ion
7 august 2019 23:42 Rezervat în data de 7 august 2019 prin ialoc.ro

Excelent Restaurantul Herastrau! Servire impecabila si bucatarie la superlativ. Vom reveni cu placere.

F Florentina
12 iunie 2019 08:59 Rezervat în data de 11 iunie 2019 prin ialoc.ro

Buna ziua
Restaurantul Herastrau este un loc minunat din toate punctele de vedere. Revin cu placere pe Ponton si va felicit pentru meniu, servire si atmosfera!
O zi minunata si clienti de calitate va doresc!

S Sebastian
27 mai 2019 15:06 Rezervat în data de 26 mai 2019 prin ialoc.ro

Nu foarte plăcută. Dincolo de faptul ca ne-a bătut soarele de a trebuit sa plecam, servirea lasă de dorit. Am cerut un vin cuvee și ne-a adus sangvinic Blanc, am cerut șervețele care lipseau de pe masa și ne-au adus fix 3, noi fiind patru. Mâncarea e OK-iesh dar cam scumpă și nimic deosebit.

I Ion
7 august 2018 19:45 Rezervat în data de 7 august 2018 prin ialoc.ro

Multumim pentru felul in care am fost tratati. Bucataria excelenta, bravo bucatar!! Serviciul execelent. Mai venim,
Fam Ion MIhalache