Restaurant Herăstrău


4,4 / 4 voturi
Soseaua Nordului 7-9, Herăstrău, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Restaurant Herăstrău

Într-un cadru natural minunat, în mijlocul parcului Herăstrău, chiar pe malul lacului, puteți savura atât preparate internaționale, cât și cu specific românesc, pe care le puteți asocia cu o selecție de băuturi fine. Restaurantul "Herastrau" constituie cadrul perfect pentru întâlnirile de afaceri dar si pentru mesele cu familia si prietenii.

Structurat astfel incat sa puteti opta pentru o masa in zona eleganta din salonul central sau pentru zona terasei si a pontonului pentru o ambianta relaxanta și muzică live de joi până duminică începând cu ora 17:00 .

De asemenea, va oferim posibilitatea sa luati masa pe vasul " Lastunul". Optiune disponibila doar cu rezervare, contra unei taxe si pentru un grup de maxim 20 de persoane.

Pe langă bucătaria specifică și seviciile ireproșabile aveți la dispoziție locuri de parcare gratuite precum și posibilitatea de a distra copiii în vecinătatea restaurantului pe " Insula Copiilor"

La Restaurantul Herastrau, puteti opta pentru deliciosul meniu la Lake Garden si Lake Lounge in mijlocul naturii, cu o priveliste superba spre lacul Herastrau. De asemenea la Lake Garden puteti beneficia de vaporizatoare de aer rece si de posibilitatea de a viziona diferite evenimente sportive.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Herăstrău"

Program

Luni - Vineri
12:00 - 23:00
Sâmbătă - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Restaurant Herăstrău"

I Ion
7 august 2018 19:45 Rezervat în data de 7 august 2018 prin ialoc.ro

Multumim pentru felul in care am fost tratati. Bucataria excelenta, bravo bucatar!! Serviciul execelent. Mai venim,
Fam Ion MIhalache

Mirela Paun
13 ianuarie 2019 18:53

Nice place, surrounded by lake and park, with nice gardens. Food is variated, prices are normal, and the service is a good one.
Sursa: Google

George CALIȚA
6 februarie 2019 10:31

Extraordinary experience! Good service and nice people.
Sursa: Google

Stefan Qvickström
27 august 2018 12:15

We were seated outside and it was a great atmosphere by the lake and fantastic views. The service was good and attentive. The food however was not more than mediocre with for me slightly overcooked Tuna and the others also thought most of their dishes had one or two "not so great" things about them.
Sursa: Google

buerebuistas
20 ianuarie 2019 08:36

Another beautiful park; reminds me my childhood....
Sursa: Google

Alexia Marina
23 august 2018 09:35

Really disappointed. Room was the worst I ever have, with smell from the kitchen and dirty.Receptionist was nice but the breakfast lady’s without manners. Breakfast was so poor and dry, no taste. The location it’s good in the park though but not amazing depending where your room will be. For all it’s not deserving my money, for a hotel in the Herastrau Park really nasty. Think twice.
Sursa: Google