Newsletter 04/12/2020: Cadouri dulci de Moș Nicolae

Idei dulci de oferit cadou de Moș Nicolae

În weekend se întâmplă una dintre cele mai plăcute tradiții românești: vine Moș Nicolae – nu doar la copiii cuminți, ci și la adulții responsabili. Sunt multe legende și superstiții ale poporului român care îl promovează pe Moș Nicolae, însă noi am decis să o alegem pe cea mai dulce: acest Moș oferă în special dulciuri. 

Am pregătit o listă cu partenerii ialoc care oferă momente dulci irezistibile:

Atelierul de tarte

Grano

Maison des Crepes

E3 by Entourage

Rocca by the Jar

Infinitea

Mamizza

Fior di Latte

Noeme – former GUXT

🎅🎅🎅

Dacă vă doriți un cadou care să ajungă virtual în ghete – recomandăm unul dintre partenerii campaniei #sustinemafacerilemici, de unde puteți alege o afacere din țară care acceptă vouchere cadou ialoc.

BONUS: Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de card cadou peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei.

Cardul pasionaților de cafea
Card Cadou valabil în peste 20 de cafenele din București

Un cadou de Crăciun pentru pasionații de cafea care îți oferă posibilitatea să îl consumi la una dintre cele peste 20 de cafenele partenere din București.

Gastro – Descoperiri Urbane
Card Cadou valabil în peste 60 de restaurante din România

Pentru orice gurmand, o descoperire culinară este un motiv de bucurie. Așadar am creat un card cadou care îți oferă posibilitatea să îl consumi la unul dintre cele peste 60 de restaurante din țară, fie ca experiență la masă sau ca pachet cu bunătăți.

Mergem împreună #maideparte cu ialoc și Gault&Millau

O experiență gastronomică oferită cadou – aceasta este propunerea Gault&Millau și ialoc. Restaurantele din comunitatea Gault&Millau merg #maideparte. Bucătarii au creat experiențe gastronomice speciale, denumite colectiv #maideparte. Cardul #maideparte emis de ialoc poate fi folosit pentru a încerca aceste meniuri speciale sau pentru oricare din felurile de mâncare și băuturile din meniul obișnuit al acestor restaurante.

Descoperă locurile din oraș pregătite pentru vremea de afară

🏺🏺🏺

Am pregătit pentru voi o listă cu locuri de ieșit în oraș unde găsim vin fiert și este disponibilă pe blogul Ialoc.ro, aici.

🔥🔥🔥

ialoc.ro are deja un filtru dedicat teraselor încălzite unde momentan 90 de locuri din oraș au sistem de încălzire pe terasă, iar lista se actualizează constant.

Ghidul responsabil de ieșit în oraș