5 locuri cu meniu vegetarian în București. Unde mâncăm vegetarian

Deși săptămâna aceasta părea că iarna se întoarce, cu ploi și temperaturi aproape de zero grade, vestea bună este că vremea urmează să se încălzească. Iar o dată cu explozia de verde crud și perioada de post în care am intrat, am pregătit câteva idei de locuri unde vă puteți delecta cu meniu vegetarian.

5 locuri cu meniu vegetarian în București

Un meniu exclusiv vegetarian oferă o serie de restaurante din București, iar o listă completă este disponibilă aici

 Rawdia – rawdia este un restaurant şi magazin vegetarian şi raw-vegan unde găseşti atât preparate şi ingrediente predominant raw-vegane cât şi prieteni care împărtăşesc cu tine aceleaşi convingeri despre un mod de viaţă sănătos şi curat. 

 Aubergene Healthy Food – Restaurantul Aubergine este o experiență culinară originalp, care împletește în preparatele fusion, elemente culinare tradițional mediteranene, israeliene și Egiptene.

Unison – O noua filosofie a mâncării bazate pe plante, ingrediente locale, gust intens și multă iubire. Armonie în minte, în corp și în farfurie.

 Sara Green – o poveste unde bunătățile vegetariene devin o opțiune de degustare pentru orice gurmand curios.

Samsara – Samsara Foodhouse este un restaurant cu specific vegan, vegetarian și raw-vegan și se adresează tuturor celor își doresc o alimentație armonioasă.

Materialul a apărut în newsletter-ul ialoc din 19 martie 2021. Întregul newsletter îl puteți descoperi aici.