Locuri de ieșit de Valentine’s Day în București

Dacă v-ați hotărât să ieșiți în oraș de Valentine’s Day, ialoc v-a pregătit o listă cu locuri care inspiră romantism și dedică un meniu special sărbătorii.

Restaurantele romantice sunt listate în această colecție ialoc, iar cele care au pregătit deja un meniu special dedicat zilei de Valentine’s Day se vor regăsi curând pe platforma ialoc.

via GIPHY

Cele mai frumoase sky-bars din București

Nomad Skybar

Strada Smârdan 30, Centrul Vechi, București

Rezervă AICI.

Situat la mansarda unei clădiri istorice din Centrul Vechi, Nomad Skybar te surprinde în primul rând cu designul, pornind de la tavanul integral de sticlă, apoi decorul eclectic, cu mese joase și tapițerii colorate. Meniul elaborat de cocktails completează propunerile culinare, cu influențe din marile bucătării ale lumii. Accentele italienești, franțuzești, americane și asiatice sunt regăsite în meniu. Serile sunt animate de DJ sets sau de concerte live, iar priveliștea spre centrul istoric al capitalei o să vă placă.


Amethyst Skybar & Rooftop

Bulevardul Unirii 47, Unirii, București

Rezervă AICI.

Cocktailuri, băuturi spirtuase, vinuri și beri artizanale sunt parte din meniul Amethyst Skybar & Rooftop, cu o priveliște asupra centrului Bucureștiului de la etajul 12.


SkyBar Dorobanți

Calea Dorobanti 155, Dorobanți, București

Rezervă AICI.

Primul roof bar din România, SkyBar Dorobanți este un concept nou de lounge care impresionează prin design-ul unic, futurist și prin atmosfera specială. Atât ziua, cât și noaptea, atmosfera este atrăgătoare, cu o priveliște asupra cartierului Dorobanți.


Elfi Sky Bar & Urban Kitchen

Strada Erou Iancu Nicolae 29, Cartier Pipera, București

Rezervă AICI.

Elfi Sky Bar & Urban Kitchen este un restaurant creat în stil urban, inspirația provenind din diversitatea clienților săi. Aflat într-un loc la înălțime, în care ești întotdeauna fascinat de culorile apusului, au reușit să îmbinăm diversitatea bucătăriilor cu sezonalitatea alimentelor.


Aria TNB

Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, Universitate, București

Rezervă AICI.

O poveste culturală teatrală care se prelungește pe terasa Teatrului Național cu o bucătărie internațională aleasă și un bar impresionat, Aria TNB oferă una dintre cele mai spectaculoase priveliști asupra capitalei.

Linea – Closer To The Moon

Calea Victoriei 17, Centrul Vechi, București

Unul dintre cele mai cunoscute locuri cu priveliște spectaculoasă din oraș este Linea – Closer to The Moon. Spațiul este amenajat cu niște iglouri individuale, iar barul și restaurantul ofertă opțiuni interesante.


Upstairs

Strada Sevastopol 24, Victoriei, București

Bucătărie fusion și cocktail-uri de top, la care se adaugă priveliștea sunt cele trei ingrediente principale pentru un restaurant la înălțime. La etaj este un bar la înălțime unde Estul întâlnește Vestul, unde puteți degusta preparate din bucătăria thailandeză, franceză, americană și alte specifice culinare pentru experiențe memorabile.

Locuri de ieșit unde se servesc meniuri potrivite pentru două persoane

via GIPHY

Sharing is caring, întotdeauna. Sunt câteva locuri în oraș ce oferă meniuri pe care le puteți împărți cu cineva drag.

Puteți alege Vino – Bubbles & Tapas sau Vino – Wines & More pentru un meniu cu aperitive pe care să îl împărțiți, la care să potriviți o sticlă de vin sau meniul de la Tasting Room by Ethic Wine.

Pentru sushi, un alt preparat pe care îl puteți împărți, puteți rezerva o masă la Edo Sushi & Garden, Ginger Sushi Bar & Lounge și Yoshi Sushi.