Aubergine


13 recenzii
Smârdan 33, Centrul Vechi, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Aubergine

Restaurantul Aubergine este o experienta culinara originala, care impleteste in preparatele fusion, elemente culinare traditionale Mediteranene, Israeliene si Egiptene.

De ce Aubergin? Pentru ca vanata are locul ei de frunte in bucataria lui Chef Ronen, fiind asociata in numeroare preparate, rezultand o combinatie colorata si delicioasa.

Lui Chef Ronen in place sa gateasca numai cu produse proaspete, atent selectate, realizand

fiecare preparat intr-un mod interesant si gustos, ceea ce transforma locatia intr-o atractie pentru toti iubitorii gustului, incluzand vegetarienii si veganii.

Restaurantul Aubergine este situat in Centrul Vechi, oferind o experienta inedita si stilata, intr-o atmosfera relaxata, unde prietenii si famiile se intalnesc pentru a savura impreuna preparatele delicioase.

Este o locatie perfecta pentru cei care vor sa se intoarca in timp pentru a admira cele 300 de usi fermecate vechi de peste 120 de ani din regiunea Transilvania, in acompaniamentul calm si relaxant al muzicii special alese.

Locatia propune una dintre cele mai bune colectii de vinuri din zona Centrului Vechi. Chef Ronen a selectat special podgoriile, pentru a oferi clientilor o experienta inedita a preparatelor fusion imbinate cu gustul fin al vinului clasic.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Aubergine"

Păreri despre "Aubergine"

R Raluca
1 aprilie 2018 22:31 Rezervat în data de 1 aprilie 2018 prin ialoc.ro

Mancarea a fost foarte buna, insa atitudinea chelnerului care s-a ocupat de masa noastra ne-a lasat un gust amar... nu am pus decat o simpla intrebare legata de o bautura, iar dumnealui ne-a raspuns ca nu stie prin ce bodegi am trecut noi. Asa ca nu vom mai reveni.

C Cristian
20 martie 2017 09:07 Rezervat în data de 18 martie 2017 prin ialoc.ro

Un meniu original si inspirat care te atrage. Atmosfera e un alt ingredient care te convinge sa revii.
Singurul minus a fost ca una din farfurii (am fost 4 persoane) a venit rece la felul principal.
Altfel un local care merita cu siguranta sa fie vizitat