8 restaurante child friendly din București

Copiii nu au foarte multă răbdare și nu pot sta prea mult în același loc tocmai de aceea să ieși cu cei mici la restaurant nu este întotdeauna ușor. Însă o serie de restaurante din București au creat spații speciale pentru copii. Dacă sunteți în căutarea unui astfel de loc pentru cei mici și cei mari, am pregătit o listă cu 8 restaurante child friendly din București.

Restaurant child friendly: White Horse

Strada George Călinescu 4, Dorobanți

Restaurant child friendly: White Horse

În 1997 începe povestea White Horse Pub & Restaurant, locul unde în toți acești ani s-a construit o comunitate în jurul mâncării bune, a serviciilor prietenoase și a atmosferei de familie. Mai mult, restaurantul are un spațiu de joacă pentru cei mici, unde aceștia vor descoperi jucării și accesorii distractive ei. Rezervă aici.

Restaurant child friendly: Trattoria Monza Pizza & Pasta

Strada Baba Novac 25, Dristor

Restaurant child friendly: Trattoria Monza Pizza & Pasta

Un loc de vizitat perfect după o plimbare prin parcul I.O.R. (zona Titan), un loc cu meniu variat unde puteți degusta specialități din bucătăria italiană. Lângă terasă există un loc de joacă cu leagăne şi tobogan. Rezervă aici.

Restaurant child friendly: Taverna Sarbului

Strada Tipografilor 31, Piața Presei Libere

Restaurant child friendly: Taverna Sarbului

Bucătăria sârbească este, poate, una dintre cele mai bogate gastronomii din jumătatea răsăriteană a Europei, având pentru fiecare mesean un fel de mâncare să-i fie pe plac, mai dulce ori mai picant, dar mereu savuros. Și aici este amenajat un spațiu de joacă cu măsuțe la care se pot juca și desena copiii, dar și jocuri și jucării. Rezervă aici.

Restaurant child friendly: Daimon Trattoria

Calea Piscului 10, Tineretului

Restaurant child friendly: Daimon Trattoria

Daimon Trattoria este un restaurant cu specific italian, aflat chiar la ieșirea din Parcul Tineretului, care are propriul loc de joacă – unul interior și altul în exterior. Rezervă aici.

Restaurant child friendly: Conacul Românesc Pache

Bulevardul Pache Protopopescu 38, Iancului

Restaurant child friendly: Conacul Românesc Pache

Restaurant cu specific internațional, dar pregătite bucatele după orânduiala românească. Firește, cu toate cele de trebuință: cu loc de joacă pentru copii, cu meniu pentru toate gusturile cu fripturi, salate și deserturi fine, dar și băuturi fine și deserturi apetisante. Rezervă aici.

Restaurant child friendly: Casa Diham

Soseaua Pantelimon 229, Obor sau Tineretului 8-10.

Restaurant child friendly: Casa Diham

Casa Diham este un restaurant cu specific românesc, care oferă și loc de joacă pentru copii în interior, cu trambulină, tobogan şi ballpit. Rezervă aici.

Restaurant child friendly: Fabrica

Strada 11 Iunie 50, Carol

Restaurant child friendly: Fabrica

Un loc de întâlnire situat în apropiere de Piața Unirii care incorporează, sub conceptul “Fabrica Urban Resort”, tot cei îi trebuie unui tânăr (și nu numai) pentru a se putea relaxa și a-și satisface pasiunile urbane. Pe lângă evenimente și bucătărie deschisă, terasa dispune și de un loc de joacă în aer liber pentru copii. Rezervă aici.