10 restaurante la Sibiu de încercat. Unde mâncăm la Sibiu

Sibiu este una dintre cele mai frumoase destinații din România, iar de ceva vreme, weekend-urile la Sibiu înseamnă și program cultural, cu evenimente care se întâmplă în Piața Mare din centru. Dacă sunteți în trecere sau vă faceți o vacanță în frumosul oraș transilvănean, am pregătit o listă cu 10 restaurante de încercat la Sibiu.

Descoperă restaurante la Sibiu

Kombinat Gastro-Brewery

Strada Berariei FN , Sibiu

Descoperă restaurante în Sibiu: Kombinat Gastro-Brewery

Cu un meniu simplu gândit în funcție de ingredientele găsite în regiunea Sibiului la producători locali, sustenabil și organic, Kombinat propune un neo-românesc echilibrat, servit alături de un pahar de Staropramen rece. Rezervă aici.

Plai

Târgului 10, Sibiu

Descoperă restaurante în Sibiu: Plai

La Plai | Creative Cuisine Restaurant, mâncarea nu este doar o alegere din meniu, ci o experiență senzorială integrată cu locul, anotimpul, terroir-ul din care provin ingredientele și mâinile muncite ale fermierului; toate formând o poezie pe farfurie. Rezervă aici.

La Cuptor

Strada 9 Mai 7, Sibiu

Descoperă restaurante în Sibiu: La Cuptor

Crezul din spatele restaurantului ”La Cuptor” este unul simplu dar plin de însemnătate. Pornind de la mâncarea bunicilor nșstri, savuroasă și preparată la cuptorul pe lemne, restaurantul își propune să scoată în evidență toate calitățile unui cuptor adevărat. Unul care să dea un gust aparte fiecărei delicatese. Meniul cuprinde atât mâncăruri românești, unele tradiționale și reprezentative, cât și preparate din bucătăria internațională, însă alese cu mare atenție. Ceea ce au în comun este faptul că totul se gătește în cuptorul pe lemne – care tronează maiestuos în centrul restaurantului – fie se finalizează în cuptor. Doar lemnul de fag poate oferi un gust aparte mâncării și un ușor iz de fum. Rezervă aici.

Max – The Original.

Strada Ocnei 22, Sibiu

Descoperă restaurante în Sibiu: Max – The Original.

Restaurantul este un loc bogat în amintiri, un loc unde vă simțiți în largul vostru alături de familie și oaspeți, dar și un loc unde vă întâlniți cu prieteni și parteneri de afaceri. Meniul Max – The Original este unul modern cu accent pe gustul ingredientelor locale și sezonale. Am gândit mâncărurile, dar și Cocktailurile nostre astfel încât te vor face să fii prezent și să te bucuri de o călătorie a gustului, de o explozie a papilelor gustative. Rezervă aici.

Restaurant Pasaj

Strada Turnului 3A, Sibiu

Descoperă restaurante în Sibiu: Restaurant Pasaj

La Pasaj se folosesc numai produse locale și obiectivul lor este de a reînvia gustul mâncării românești, oferind ceea ce se numește “mâncare de suflet”. Rezervă aici.

Hochmeister

Strada Timotei Popovici 9, Sibiu

Descoperă restaurante în Sibiu: Hochmeister

Dacă dorești să te bucuri de o seară relaxantă în compania celor dragi, savurând preparate bine alese și băuturi rafinate, restaurantul Hochmeister îți este dedicat și special conceput pentru ca tu să te simți bine. Cu un spațiu generos, amenajări ultra-moderne și servicii ireproșabile, Hochmeister dispune de toate resursele necesare pentru o zi reușită. Rezervă aici.

Benjamin Steakhouse

Strada Alexandru Dimitrie Xenopol 1, Sibiu

Descoperă restaurante în Sibiu: Benjamin Steakhouse

La Benjamin Steakhouse legendara carne de vită de Black Angus este maturată minim 21 de zile, provenită din vite crescute pe pășunile naturale din Transilvania. În prepararea mâncărurilor se folosește un cuptor-grill Josper, cu cărbune de lemn, unic în Transilvania, care oferă o savoare deosebită oricărui preparat. Rezervă aici.

Tango Restaurant

Piața Mică 23, Sibiu

Descoperă restaurante în Sibiu: Tango Restaurant

Tango Restaurant & Pub este dansul pasional dintre creveții Black Tiger și semințele din sosul dulce de chilli, dintre limonada cu mentă și orice preparat mediteraneean, dintre o felie de tort de brânză cu fructe de pădure și un pahar de vin roșu sau dintre puiul din salata de pui și perele fierte în vin. Rezervă aici.

Jacob Grill House

Calea Dumbrava, Sibiu

Descoperă restaurante în Sibiu: Jacob Grill House

Jacob Grillhouse este un loc special, cu o terasă spațioasă și confortabilă, aproape de pădure, departe de toată agitația și zgomotul orașului. La Jacob, folosim cuptorul Josper cu cărbune care oferă o aromă deosebită mâncărurilor noastre. Rezervă aici.

Crama Sibiană

Piata Mica 31, Sibiu

Descoperă restaurante în Sibiu: Crama Sibiană

Crama Sibiană pune accent pe bucătăria locală, cu ingrediente atent selecționate, de la oameni de bine din împrejurimile Sibiului, în încercarea de a pune pe masă mâncare sănătoasă. Rezervă aici.