Trattoria Monza Pizza & Pasta

Baba Novac 25, Titan - Balta Albă, București
Când vrei să ieși în oraș?

Rezerva gratuit o masă la Trattoria Monza Pizza & Pasta

După o plimbare prin parcul I.O.R. (zona Titan), sau după o rundă de jogging, oprește-te pe terasa restaurantului Monza la un pahar de limonadă cu mentă. Și o pizza cum rar mai mănânci prin București.

Fă-ți o rezervare din timp, seara găsești cu greu o masă liberă.

* Localul acceptă rezervări până la ora 21:00
** Rezervările se pot face pentru minim 4 persoane

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Trattoria Monza Pizza & Pasta"

Program

Luni - Joi
10:00 - 23:00
Vineri - Sâmbătă
10:00 - 00:00
Duminică
10:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Trattoria Monza Pizza & Pasta"

D Denis
3 august 2017 12:32 Rezervat în data de 2 august 2017 prin ialoc.ro

Mancare de calitate execrabila comparativ cu preturile solicitate (i.e. bruschetele nu au fost coapte sau prajite, a fost doar paine cruda)
Timpul de asteptare este considerabil exagerat complexitatii solicitarilor (i.e. bruschetele crude au fost aduse dupa o ora)
Calitatea produselor folosite pentru unele preparate este rusinoasa ( i.e. pentru pizza Carnivora s-a folosit muschi care avea un gust artificial, de plastic. La o experienta anterioara, am avut parte de o pizza partial arsa, prea coapta, prea gatita)
Ospatarul a fost foarte amabil si respectuos.
Baie cu 2 pisuare si un wc pentru cateva zeci de mese, fapt care duce la o aglomerare consistenta.
Insuficienta personalului comparativ cu volumul de munca si clienti ( i.e. ospatarul care ne deservea mai avrea cca 8 mese, de cate minimum 4 persoane).
O experienta total neplacuta!

A Andrei
13 iulie 2017 23:04 Rezervat în data de 13 iulie 2017 prin ialoc.ro

Am avut o experienta foarte tare cu programarea.
Am sunat direct la restaurant și am cerut o rezervare de 12 persoane pentru ora 20 în acea seara, domnișoara la telefon ma refuzat total pentru faptul ca toate mesele sint ocupate și sa fac pentru a doua zi ca are mese libere..... M-am supărat și am închis telefonul.
După discuția și recomandarea unui prieten am întrat pe internet și am făcut programare pe acest site ialoc.ro și surpriza la 5 minute primesc mesaj și mail " aveți rezervare 12 persoane ora 20 pe terasa acoperita, am fost un pic mirat și neîncrezător, dar la ora 19:50 am ajuns la restaurant i-am spus domnișoarei ca am o programare pe numele meu de 12 persoane, și foarte surprins masa era deja pregătită pentru mine pe terasa acoperita.
In concluzie mulțumesc ialoc.ro și nu restaurantului.

M Mihai
28 iulie 2016 11:33 Rezervat în data de 26 iulie 2016 prin ialoc.ro

Am asteptat dupa niste raci vreo ora jumate in loc de 45 min cum ne-au spus ei dar in rest a fost ok. Multumim ialoc.ro pentru usurinta cu care am putut face rezervarea.

Lehel Vajda
12 august 2017 23:30

Risotto was below average, salad eas not really fresh, no A/C inside. Nice terrace with playground for kids. Reservation recommended during evenings and weekends.
Sursa: Google

Alex Vinatoru
3 iulie 2017 16:39

Very cool restaurant, especially for F1 fans. The place is filled with Formula1 photos and even a F1 car stuck to the wall at the entrance.
The food was really good, definitely will come back.
Sursa: Google

robert ana
19 iulie 2017 23:22

We ordered Pizza home. Ordering and getting the pizza from the place was no problem. Pizza itself was not very convincing. We would say average pizza.
Sursa: Google

Ildiko Lingvay
12 august 2017 14:25

Slow service but nice atmosphere!
Sursa: Google

Andrei Dorin
1 august 2017 23:22

Really good food and good atmosphere. Since the location is large you can come here for brunch, dinner, just for a coffee or for a larger event
Sursa: Google