11 restaurante cu fructe de mare din București. Unde mâncăm fructe de mare

Dacă și voi sunteți cu gândul la vacanță, ne-am gândit să aducem bucuria verii într-o farfurie printr-o listă de 11 restaurante din București care servesc fructe de mare.

Descoperă restaurante din București care servesc fructe de mare

Barrio, Biserica Amzei 30, zona Piața Romană
restaurant fructe de mare
Barrio

Restaurantul Barrio este de fapt o vilă spendidă, care în trecut a fost reședința familiei Catargi, una dintre cele mai artistocrate familii ale Bucureștiului din secolul XIX. Locul funcționează atât ca restaurant, cât și ca hotel, oferind o atmosfera plăcută și liniștită chiar în centrul Bucureștiului și totuși departe de tumultul orașului..

B3TON RestoBar, Bulevardul Marasesti 2B, zona Carol
B3TON RestoBar

Un restaurant este catalogat drept “bun” după mâncare, decor, cocktail-uri și oameni. B3ton Restobar le bifează pe toate. Fie că vrei să savurezi un burger savuros sau cele mai bune midii din oraș, aici veți găsi locul potrivit.

Beca’s Kitchen, Strada Mihai Eminescu 80, zona Piața Romană
Beca’s Kitchen

Promisiunea Beca’s este de a servi mâncare gustoasă, sănătoasă, făcută cu mult drag, folosind ingredinte simple. Bistroul este destul de micuţ, dar amenajat cochet şi aerisit, cu mult bun gust. Nu este însă un loc pretenţios, dimpotrivă.

BistroMar, Strada Banul Antonache 41, zona Floreasca
restaurant fructe de mare
BistroMar

Pretențioși și atenți la fiecare detaliu, la BistroMar sunt calitățile care îi fac să aibă peștele perfect ales și pregătit cu pasiune.

Diplomat, Strada Bucuresti-Ploiesti 2B, zona Herãstrãu
Restaurant Diplomat

Diplomat este un restaurant cu aproape 100 de ani vechime, un loc unde reprezentanții avangardei au schimbat radical aspectul Bucureștiului de Nord, prin înființarea Country Club Băneasa, devenind cel mai mare club select al vremurilor. Astăzi, locul unde se aduna întreaga Europa a devenit Diplomat, restaurantul cu o priveliște frumoasă asupra lacului Herăstrău, destul de retras de zgomotul orașului. Meniul are accente internaționale, cu rețete reinterpretate în manieră contemporană, la care o listă generoasă de vinuri completează experiența gastronomică.

Dancing Lobster, Strada Glodeni 3, zona Floreasca
restaurant fructe de mare
Dancing Lobster

Dancing Lobster este un restaurant portughez rafinat, cu design specific și servicii de calitate. Aromele autentice și preparatele din pește si fructe de mare sunt pregătite de bucătari sosiți din Portugalia, experți ai meniurilor concepute cu creativitate și ai show-urilor de live cooking.

Le Boutique – Food Concept Store, Strada Sfântul Ștefan 13, zona Traian
Le Boutique – Food Concept Store

Le Boutique este un loc care reușește să împletească armonios aerul boem provensal cu pofta de viață italiană și savuroase note spaniole într-un meniu cu preparate mediteraneene complexe.

Restaurant DaDa, Strada Matei Voievod 94 bis, zona Iancului
Restaurant DaDa

Un restaurant sofisticat cu un decor avangardist, atmosferă caldă și un lounge bar modern se găsesc în curtea din zona Iancului. Locul este potrivit pentru o pauză de cafea, un prânz de afaceri sau o cină romantică. Meniul se schimbă în fiecare sezon, iar DADA manifesto este “the whole world on a plate”.

Karta, Bulevardul Unirii 22, zona Unirii
Karta Restaurant

Atunci când soarele apune spectaculos în spatele Palatului Parlamentului, iar Bulevardul Unirii se transformă în loc de promenadă și relaxare, la Karta se întâlnesc oamenii cu chef de viață, cu gust pentru cultură, distracție și frumos. Situat la parterul Bibliotecii Naționale, aici este locul perfect pentru cafeaua de dimineață, pentru un prânz delicios în centrul Bucureștiului sau o cină memorabilă, servită cu plăcere într-o ambianță care să reflecte stare de bine, eleganță și unicitate.

Roberto’s – La Strada, Episcopiei 1-3, zona Piața Romană
restaurant fructe de mare
Roberto’s La Strada Restaurant

Restaurantul Roberto’s ofera clienților cele mai bune preparate italienești, folosind cele mai proaspete ingrediente de sezon, gătite perfect de bucătarii noștri. Meniul vă va cuceri și veți porni într-o călătorie culinară cu mâncăruri din întreaga Italie, în care se va oglindi reputația țării ca tărâm al aromelor intense, al preparatelor simple ce scot în evidență calitatea ingredientelor, precum și al vinurilor desăvârșite.

Sardin, Bulevardul Mircea Voda 39H, zona Timpuri Noi
restaurant fructe de mare
Sardin

Sardin – un restaurant cu aer mediteranean și bucătărie responsabilă. Folosim numai ingrediente de origine controlată, produse tradiționale autentice, pește și fructe de mare sălbatice, de captură.