10+ terase din București unde poți vedea meciurile UEFA EURO 2020

Dacă te întrebai unde să vezi meciurile în această vară, te ajutăm noi cu răspunsul: am găsit 10+ terase din București unde poți vedea meciurile UEFA EURO 2020.

⚽⚽⚽

Terase unde poți vedea meciurile

Fire /  Strada Covaci 7, Centrul Vechi, București

Fire este locul unei generații întregi de pasionați de muzică, care și-au găsit locul pe scena alternativă a clubului situat în Centrul Vechi, unde o întreagă cultură underground s-a creat și s-a întreținut. Astăzi, clubul funcționează ca un pub care și-a deschis o bucătărie delicioasă, completând astfel experiența muzicală. Lângă pasionații de muzică au loc și iubitorii fotbalului, terasa fiind prevăzută cu mai multe televizoare. Rezervă o masă la Fire.

Cetatea Berarilor / Bulevardul Camil Ressu 41, Titan, București

Pub – Restaurant – Terasa – alternativa barurilor din centru vechi la tine in cartier. Rezervă o masă la Cetatea Berarilor.

Game On / Calea Floreasca 91-111, Floreasca, București

O imbinare frumoasa intre un restaurant si o tematica sportiva. Preparate foarte gustoase, atmosfera relaxanta si multe lucruri interesante de descoperit. Rezervă o masă la Game On.

The Pub / Bulevardul Regina Elisabeta 9, Universitate, București

Este cel mai nou Pub deschis in lantul de pub-uri Pub Pilsner Unique Bar, ce se dezvolta intr-o retea internationala prezenta deja in Cehia, Germania, Austria si acum in Romania. Este un concept unic in care experienta consumatorului trece la alt nivel de interactivitate, cu un sistem incorporat in mese care va permite sa va turnati singuri berea intrand in concurs international de bere, sa comandati felul de mancare preferat sau sa selectati melodia preferata din The PUB jukebox si sa o asculte intreg pub-ul. Rezervă o masă la The Pub.

Primus / Strada George Enescu 3, Piața Romană, București

Primus Pub împacă atmosfera de bar cu cea de restaurant, oferindu-ți o gamă largă de opțiuni pentru băuturi alcoolice și non-alcoolice, dar și o varietate de preparate culinare de la breakfast și sandwichuri până la specialități din bucătăria românească și internațională. Rezervă o masă la Primus Pub.

Terminus / Strada George Enescu 5, Piața Romană, București

Amenajat ca un pub englezesc veritabil, Terminus este unul dintre cele mai vechi cluburi din centrul Bucureștiului. Deși pare o destinație pentru turiștii străini, aceștia sunt surprinși cu meniu specific românesc adunat de peste tot din țară. Și băuturile păstrează vibe-ul românesc, vișinata și palincă făcându-și loc printre cocktails și beri. Rezervă o masă la Terminus.

Journey / Strada George Enescu 25, Piața Romană, București

Journey este pub-ul special creat pentru a reda atmosfera relaxată a călătoriilor celor care îi trec pragul – de la designul celor patru saloane și tricourile ospătarilor, până la meniurile-valiză care găzduiesc o întreagă colecție de rețete de pe alte meridiane. Rezervă o masă la Journey.

Ganesha Barbu Văcărescu / Strada Barbu Văcărescu 71, Floreasca, București

Ganesha Caffe este o cafenea cu specific oriental care s-a făcut cunoscută prin cea mai bună narghilea din București. De asemenea, este apreciată datorita meniului vast de băuturi și datorită decorului exotic. Rezervă o masă la Ganesha Barbu Văcărescu.

Terasa Florilor / Strada Ion Maiorescu 42, Obor, București

Terasa Florilor e un local care gravitează în jurul evenimentelor pe care le organizează, de la concerte live la numere de standup comedy, toate asezonate cu un meniu divers pentru toate gusturile. Tips: preparatele la grătar sunt făcute pe cărbune. Rezervă o masă la Terasa Florilor.

Berăria Park / Bulevardul Basarabia 39, Pantelimon, București

Berăria Park este o oază de verdeață special creată pentru zilele în care vrei să te relaxezi alături de prieteni. Aici puteți gusta peste 20 de tipuri de bere autohtone și de import. Rezervă o masă la Berăria Park.

Grivița Pub and Grill / Calea Grivitei 130, Grivița, București

Burgeri suculenți, salate înfoiate, pui parfumat cu usturoi, bucate din porc, vită sau oaie – toate la jar, pește și multe băuturi savuroase fac parte din meniul Grivita Pub & Grill și acompaniază meciul. Rezervă o masă la Grivița Pub & Grill.

Half Time / Strada Gabroveni 14, Centrul Vechi, București

HALFTIME a pornit dintr-o pasiune mai veche: să aducă frumosul sportului în mijlocul oamenilor – meciuri spectaculoase, bucuria suporterilor, atmosfera încinsă, imnuri și galerii. Rezervă o masă la HALFTIME.

Ryan’s Irish Pub / Piata Amzei 13, Piața Romană, București

Preparate culinare și băuturi pe gusturile tale, într-o atmosferă prietenoasă. Locul unde cele mai importante evenimente sportive sunt la ele acasă. Rezervă o masă la Ryan’s Irish Pub.