Journey Pub

George Enescu 25, Romană, București
Rezervă acum

Rezervă gratuit o masă la Journey Pub

* Vă rugăm să menționați salonul/saloanele preferate pentru rezervare în căsuța "Alte detalii referitoare la rezervare", din pasul 2 al rezervării.
** La Journey Pub nu se fumează în spațiile în care se fac rezervări, însă localul vă pune la dispoziție locuri special amenajate pentru fumat.
*** Dacă organizați o aniversare sau orice alt eveniment care presupune să veniți cu produse alimentare din afara localului (de exmplu un tort), va trebui să aduceți și să prezentați certificatul de conformitate al produsului respectiv.

Journey este un pub special creat pentru a reda atmosfera relaxată a călătoriilor pentru cei care îi trec pragul. Întreg locul a fost gândit plecând de la ideea de vacanță - de la decorații și tricourile ospătarilor, până la meniurile-valiză care găzduiesc rețete provenite din diverse bucătării ale Globului. Iar pe lângă mâncare și băutură, la Journey veți găsi o întreagă colecție de board games îngrijită de o echipă specializată, o serie de evenimente gândite în jurul călătoriilor și, bineînțeles, WI-FI gratuit.

Journey Pub se găsește pe Strada George Enescu, numărul 25, la 10 minute de mers pe jos de Piața Romană.

Păreri despre "Journey Pub"

D Diana
19 iulie 2016 12:10 Rezervat în data de 15 iulie 2016 prin ialoc.ro

Imi place foarte mult aici, ma simt extraordinar iar mancarea este excelenta. Am fost serviti de o domnisoara foarte panicata si plictisita, cand spun "panicata" ma refer la faptul ca: am iesit la tigara, era si ea dupa noi, probabil ii era frica ca plecam si nu platim dar totusi era prea exagerata... ceea ce ne-a facut sa ne simtit putin incomod.

Razvan
12 martie 2017 16:28

Nothing specials. We went a couple of times, the service was acceptable but the food is not extraordinary. During the week they have a lunch menu, the food is average and sometimes the service is not you are expecting. Probably the burger and the desert are the best things in the menu.
Sursa: Google

Cristi D.
15 februarie 2017 19:22

extensive menu, got the worst burrito in my life. won't recommend, below average place. waiters also not very interested in customers!
Sursa: Google

cristian slav
28 februarie 2017 09:03

Love this place. They have a beautiful garden inside. It is a delight to eat there
Sursa: Google

Cosmina Popa
25 februarie 2017 22:17

The food it s a 8 out of 10 but the place is nice and the staff is friendly. Not to forget it s pet friendly :)
Sursa: Google

Annarita Cellamare
18 martie 2017 16:23

Cosy spot in Bucharest! Nice people, good location, 3 ambients - dreamy and cute!
Sursa: Google