Journey Pub

George Enescu 25, Romană, București
Rezervă acum

Rezervă gratuit o masă la Journey Pub

* Vă rugăm să menționați salonul/saloanele preferate pentru rezervare în căsuța "Alte detalii referitoare la rezervare", din pasul 2 al rezervării.
** La Journey Pub nu se fumează în spațiile în care se fac rezervări, însă localul vă pune la dispoziție locuri special amenajate pentru fumat.
*** Dacă organizați o aniversare sau orice alt eveniment care presupune să veniți cu produse alimentare din afara localului (de exemplu un tort), va trebui să aduceți și să prezentați certificatul de conformitate al produsului respectiv.

Journey este un pub special creat pentru a reda atmosfera relaxată a călătoriilor pentru cei care îi trec pragul. Întreg locul a fost gândit plecând de la ideea de vacanță - de la decorații și tricourile ospătarilor, până la meniurile-valiză care găzduiesc rețete provenite din diverse bucătării ale Globului. Iar pe lângă mâncare și băutură, la Journey veți găsi o întreagă colecție de board games îngrijită de o echipă specializată, o serie de evenimente gândite în jurul călătoriilor și, bineînțeles, WI-FI gratuit.

Journey Pub se găsește pe Strada George Enescu, numărul 25, la 10 minute de mers pe jos de Piața Romană.

Păreri despre "Journey Pub"

M Marius Ionut
6 aprilie 2017 15:08 Rezervat în data de 5 aprilie 2017 prin ialoc.ro

Am mancat meniul de pranz , foarte bun si te saturi, pleci gestant

A Adrian
30 martie 2017 12:15 Rezervat în data de 28 martie 2017 prin ialoc.ro

Staff foarte prietenos, terasa foarte linistitoare, pizza excelenta. :)

D Diana
19 iulie 2016 12:10 Rezervat în data de 15 iulie 2016 prin ialoc.ro

Imi place foarte mult aici, ma simt extraordinar iar mancarea este excelenta. Am fost serviti de o domnisoara foarte panicata si plictisita, cand spun "panicata" ma refer la faptul ca: am iesit la tigara, era si ea dupa noi, probabil ii era frica ca plecam si nu platim dar totusi era prea exagerata... ceea ce ne-a facut sa ne simtit putin incomod.

Petre Bogdan
18 aprilie 2017 11:45

This is a nice place to go on a date to. The atmosphere is cozy. Beware, the prices are quite high.
Sursa: Google

Cristi D.
15 februarie 2017 19:22

extensive menu, got the worst burrito in my life. won't recommend, below average place. waiters also not very interested in customers!
Sursa: Google

cristian slav
28 februarie 2017 09:03

Love this place. They have a beautiful garden inside. It is a delight to eat there
Sursa: Google

Razvan
12 martie 2017 16:28

Nothing specials. We went a couple of times, the service was acceptable but the food is not extraordinary. During the week they have a lunch menu, the food is average and sometimes the service is not you are expecting. Probably the burger and the desert are the best things in the menu.
Sursa: Google

Alexandra Ciutureanu
2 aprilie 2017 14:22

Amazing atmosphere, great for travellers, good food
Sursa: Google