A început ialocFest, festivalul cu reduceri de până la 50% în peste 60 de restaurante

ialocFest devine cel mai mare festival dedicat restaurantelor care își așteaptă oaspeții la masă cu o serie de oferte și reduceri de până la -50% doar la rezervarea mesei prin aplicația ialoc, în București și la Brașov. 

Ediția de anul acesta a ialocFest vine cu două tipuri de premii: dacă plătești cu cardul tău Visa, poți câștiga săptămânal un voucher de 1000 de euro, iar dacă rezervi de mai multe ori în ialoc fest, ai șansa de a participa la o degustare personalizată la Crama Rotenberg, în Ceptura de Jos, zona Dealu Mare.

Peste 60 de restaurante din București și Brașov 
te așteaptă la masă prin aplicația ialoc

Sunt lucrurile care ne plac: să ieșim în oraș, să ne vedem cu prietenii, să descoperim locuri noi, să mergem la restaurant. Ultimul an a schimbat toate aceste momente de petrecere a timpului liber. Am devenit mai introverți. Mai precauți. Mai economi.

Lucrurile nu mai sunt cum le știam noi, dar locurile pe care le îndrăgim au rămas aceleași. Bucătarii restaurantelor care ne plac creează meniuri în continuare care să ne surprindă gusturile. Ne așteaptă la masă. Au grijă ca totul să se întâmple în deplină siguranță, chiar dacă o parte dintre restricții s-au ridicat acum.

O masă în oraș înseamnă o bucurie pentru tine pe care o împarți cu cei dragi. Aceeași masă în oraș înseamnă responsabilitatea restaurantului față de angajații săi, de la bucătarul care pregătește bunătăți la chelnerul care îți servește comanda.

Împreună, avem de câștigat. Experiențe. Momente. Bucuria de a ieși din nou în oraș.

În aplicația ialoc, toate reducerile oferite de fiecare restaurant în parte sunt evidențiate, precum și intervalul orar în care această reducere se aplică. 

Rezervă online o masă la restaurant. Fără să suni.