8 restaurante din București cu muzică live

Locurile cu muzică live au un farmec aparte, mai ales dacă experiența muzicală este completată de o masă savuroasă. Majoritatea restaurantelor din București preferă varianta muzicii ambientale sau a frecvențelor unui radio local, însă există câteva locuri deja consacrate pentru muzică live și concerte. Mai jos găsiți lista cu restaurante din București cu muzică live.

Restaurante din București cu muzică live: Grădina Urbană

Strada Batistei 14, Universitate

Restaurante din București cu muzică live: Grădina Urbană

Chiar în centrul Bucureștiului, ascunsă însă de zgomotul orașului, Grădina Urbană a deschis publicului și bucătăria, cu un meniu savuros pe bază de burgeri, paste, salate și deserturi. Locul are un vibe special serile, când programul artistic este completat de stand-up, concerte live sau DJ sets. Rezervă o masă la Grădina Urbană.

Restaurante din București cu muzică live: Berăria H

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, Herãstrãu

Restaurante din București cu muzică live: Berăria H

Berăria H sau Orașul cu Chef de Viață este locul în care vii să asculți muzică de calitate, să vezi artiști îndrăgiți, atât naționali cât și internaționali, în cadrul unor show-uri inedite și absolut spectaculoase, să mănânci bucate delicioase și să bei diferite tipuri de bere și alcool. 

Restaurante din București cu muzică live: Hard Rock Cafe

Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, Herãstrãu

Restaurante din București cu muzică live: Hard Rock Cafe

Localul este o atracție atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Hard Rock Cafe București combină mâncăruri gustoase cu o atmosferă energică pentru a crea o experiență cu adevărat unică, cu muzică live. Meniul celebru în întreaga lume oferă preparate din bucătăria americană în amestec cu specialități românești. Poți alege din meniu suculentul Legendary® Burger, salatele proaspete și crocante, deserturi delicioase și aperitive făcute in-house. Meniul și cocktail-urile noastre așteaptă să ispitească și să satisfacă cele mai pretențioase gusturi. Rezervă o masă la Hard Rock Cafe.

Restaurante din București cu muzică live: The Pub

Bulevardul Regina Elisabeta 9, Universitate

Restaurante din București cu muzică live: The Pub

Este cel mai nou Pub deschis in lantul de pub-uri Pub Pilsner Unique Bar, ce se dezvolta intr-o retea internationala prezenta deja in Cehia, Germania, Austria si acum in Romania. Este un concept unic in care experienta consumatorului trece la alt nivel de interactivitate, cu un sistem incorporat in mese care va permite sa va turnati singuri berea intrand in concurs international de bere, sa comandati felul de mancare preferat sau sa selectati melodia preferata din The PUB jukebox si sa o asculte intreg pub-ul. Rezervă o masă la The Pub.

Restaurante din București cu muzică live: Club Fabrica

Adresa: Strada 11 Iunie 50, Carol

Restaurante din București cu muzică live: Club Fabrica

Clubul/terasa Fabrica este situat în apropiere de Piața Unirii și incorporează, sub conceptul “Fabrica Urban Resort”, tot cei îi trebuie unui tânăr (și nu numai) pentru a se putea relaxa și a-și satisface pasiunile urbane. Loc de concerte și de muzică bună, cu vibe berlinez. Rezervă o masă la Club Fabrica.

Restaurante din București cu muzică live: Lugo Restaurant

Strada George Enescu 23, Piața Romană

Restaurante din București cu muzică live: Lugo Restaurant

Lugo propune o aventură gastronomică de neuitat, o serie de evenimente cu muzică live, seri de jazz, de saxofon, dar și petreceri cu DJ. Meniul are influențe mediteraneene, nelipsite fiind pastele, fructele de mare și pestele, dar și influențe franțuzești, în top situându-se foie gras-ul. Rezervă o masă la Lugo.

Restaurante din București cu muzică live: Dancing Lobster

Strada Glodeni 3, Floreasca

Restaurante din București cu muzică live: Dancing Lobster

Dancing Lobster este un restaurant portughez rafinat, cu design specific și servicii de calitate. Aromele autentice și preparatele din pește si fructe de mare sunt pregătite de bucătari sosiți din Portugalia, experți ai meniurilor concepute cu creativitate și ai show-urilor de live cooking. De asemenea, din când în când, aici au loc concerte de fado. Rezervă o masă la Dancing Lobster.