Episodul 9: https://bit.ly/ialoc-podcast-gomio
Astăzi povestim cu Raluca Hrițcu și Ștefan Mortici, partenerii noștri de la Gault&Millau Romania, care de altfel se pronunță “go mio”. Am povestit despre experiențe culinare, ghidul galben, campania #maideparte, prin care sprijinim împreună restaurantele să își continue activitatea și cam totul despre cum funcționează sistemul de notare și industria Horeca din România. Am aflat, de exemplu, că evaluatorii anonimi pun accentul pe foarte multe detalii, în prim plan fiind ingredientele și tehnicile de gătit.
Citește și: Gust și gastronomie în România
Sumarul episodului:
01:20 – Începem cu clasica ”cum a fost perioada asta pentru voi?” și aflăm cum și-au regândit serviciile
03:30 – Aflăm despre parcursul profesional al invitaților noștri, dinainte de Gault&Millau
10:37 – Povestea Gault&Millau în România: cum a luat naștere ghidul, cum au ajuns la noi și cum este organizată echipa locală
18:45 – Discutăm despre cum s-a dezvoltat industria HoReCa de la noi și cum va fi afectată de pandemie
24:24 – Vorbim despre perioada pandemiei și la Gault&Millau și #maideparte, cea mai recentă campanie, în parteneriat cu ialoc.ro
29:17 – Aflăm cum intră în contact cu restaurante și cum pot ajunge în Ghid sau pe site-ul go-mio.ro
32:13 – Chestionarul nostru fulger despre preferințele culinare personale, provocări și vise 🙂
40:08 – Trecem prin planurile pentru 2020 și principalele două proiecte pe care se concentrează, plus campania #maideparte
45:21 – Mesaj de final pentru ascultători.
Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.
Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.
Music credits: www.chillbeats.com
Photo via horecanews