Episodul 10: https://bit.ly/ialoc-podcast-simbio
Ajungem la frumoasa cifră 10 cu o vizită în grădina Simbio, una dintre cele mai verzi și frumoase terase din București. Dana Nica ne-a primit cu o energie foarte bună și pozitivă, așa cum găsești mereu la Simbio și ne-a făcut plăcere să ascultăm povestea lor. Dacă noi am ajuns la episodul 10, Simbio a împlinit tot 10, doar că ani de activitate.
Ce am povestit în acest episod:
– Începem cu povestea Danei și a Iuliei, cea mai bună prietenă a ei din liceu și acum parteneră la Simbio.
– Trecem prin cei 10 ani de Simbio, de la locația mică din centrul vechi, până la transformarea casei din Negustori 26 în ceea ce știm astăzi.
– Am discutat despre frumoasa comunitate care s-a format în jurul lor și cât de mult i-a ajutat inclusiv acum, în pandemie.
– Efectele pandemiei, ce schimbări au făcut și cum gestionează toată situația.
– Am vorbit, evident, despre mâncare, subiectul nostru preferat – meniu, ingrediente și preparate speciale.
– Nici Dana nu a scăpat de chestionarul nostru fulger despre preferințele culinare personale, provocări și vise. 🙂
– La final, aflăm ce urmează pentru Simbio în următoarea perioadă și un mesaj de final pentru ascultători.
Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.
Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.
Music credits: www.chillbeats.com