ialoc podcast: Ionuț Gagiu la Atra Doftanei (episodul 8)

Episodul 8: https://bit.ly/ialoc-podcast-atra

Astăzi ajungem pe Valea Doftanei, la Atra, unde am stat de vorbă cu Ionuț Gagiu, Head Chef. În jurul pensiunii și a restaurantului s-a dezvoltat o echipă și o comunitate frumoasă, despre care am povestit pe larg în episodul 8 al ialoc Podcast. Am discutat despre meniu, despre experiența lui Ionuț la un restaurant cu 3 stele Michelin, despre ingredientele pe care le procură aproape exclusiv de la producătorii locali și multe alte lucruri interesante, care ne-au teleportat la aer curat și mâncare bună. 

Sumarul episodului:

01:41 – Începem cu experiența lui Ionuț la Atra, după ce a ajuns întâmplător în bucătărie

06:29 – Ionuț ne povestește mai multe despre experiența lui într-un restaurant cu 3 stele Michelin din Germania 

10:12 – Despre cum au dezvoltat propria grădină în perioada pandemiei și cu ce se diferențiază Atra  

19:50 – Cum este gândit meniul la Atra și cât de des este schimbat în funcție de ingredientele disponibile

23:45 – Runda clasică de întrebări fulger cu preferințe culinare, experiențe și vise

25:37 – Ce planuri de viitor au și la ce să te aștepți anul acesta de la micul paradis de pe Valea Doftanei

27:52 – Mesaj de final pentru ascultători.

Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.

Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.

Music credits: www.chillbeats.com