ialoc podcast: Carmen Diaconu la Noeme (episodul 7)

Episodul 7: bit.ly/ialoc-podcast-noeme 

Rezervă o masă la Noeme prin ialoc aici.

Săptămâna aceasta ajungem la Noeme în bucătărie, unde vorbim cu Carmen Diaconu despre conceptul de fine dining relaxat pe care îl practică și experiența culinară de care te poți bucura la Noeme.

Am avut o conversație sinceră și deschisă despre ce se întâmplă, de obicei, în restaurantele din România, ce aduc ele diferit, planuri de viitor și multe alte lucruri interesante. 

Sumarul episodului: 

02:16 – Carmen ne povestește despre  călătoria ei profesională, cum a ajuns în bucătărie și începuturile Guxt – acum Noeme.

07:40 – Discutăm despre afacerile de familie și cum a funcționat pentru Carmen și surorile ei. 

09:28 – De ce a ales să deschidă un restaurant de fine dining și cum se vede asta în farfurie. 

14:55 – Cum fac schimbările din meniu și la ce să te aștepți înainte să mănânci la Noeme. 

19:00 – Trecem la #foodie chestionarul nostru 

25:57 – Ce planuri de viitor au și ce ne-au pregătit pentru 2020

30:10 – Mesajul pentru ascultători, care astăzi este atât pentru clienți, cât și pentru colegii din industrie.

Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.

Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.

Music credits: www.chillbeats.com