ialoc podcast: Alexandru Dumitru la Anika (episodul 6)

Episodul 6: bit.ly/ialoc-podcast-anika 

Rezervă o masă la Anika Restaurant prin ialoc aici.

În episodul 6 am ajuns la Anika Restaurant, chiar în ziua redeschiderii. Am povestit cu Alex Dumitru despre cum a fost să închidă pe 15 martie după doar 2 săptămâni de la deschiderea oficială, care sunt provocările atât ca owner de restaurant, cât și în bucătărie. Cel mai mult, însă, am vorbit despre preparate, grădina lor și aprozarul lansat în plină pandemie, tendințele culinare din afară și ce aduc ei nou. 

Sumarul episodului:

01:35 – Alex ne împărtășește experiența deschiderii, cum s-au pregătit și cum au amenajat terasa și restaurantul 

03:53 – Cum au alcătuit meniul din ce au în grădină și ce găsesc în piață sau la producătorii locali

08:58 – Aici afli la ce să te aștepți la Anika, conceptul restaurantului, care este unic în România, program sau meniu

12:15 – Povestea lui Alex, pasiunea pentru bucătărie și experiențele lui care l-au inspirat să își deschidă propriului restaurant

15:30 – Trecem la mini chestionarul nostru, cu preferințele personale ale lui Alex.

19:41 – Descoperă experiența asocierii vinului cu mâncarea, pe care întâlnești mereu la Anika, plus un nou proiect despre vin

21:00 – Planuri de viitor și mesaj pentru ascultători.

Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.

Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.

Music credits: www.chillbeats.com