ialoc podcast: Radu Dumitrescu la Voila (episodul 12)

Episodul 12: https://bit.ly/ialoc-podcast-voila

Rezervă o masă la Lovin’ Winebar prin ialoc aici.

Astăzi te invităm să te alături discuției noastre cu Radu Dumitrescu, de la Voila Bistro și Lovin’ Winebar, pentru o porție sănătoasă de inspirație, râs și sinceritate. 

Am atins mai multe puncte sensibile și extrem de interesante și reale despre industria Horeca, atât din perspectiva proprietarilor, cât și despre clienții care frecventează restaurantele. Descoperă în acest episod povestea lui Radu, cum a ajuns la Voila, ce aduce nou în industrie și cum au fost ultimele pentru Voila și Lovin’ Winebar. 

Sumarul episodului:

1:51 – Câteva lucruri despre Radu, întrebarea lui preferată și parcursul profesional. 🙂

10:08 – Despre cum a ajuns pentru prima dată într-o bucătărie, direct ca unic bucătar. 

13:15 – Cum a preluat Voila Bistro și de ce a luat această decizie. 

16:36 – Descoperă povestea Lovin’ Winebar & Bistro

18:30 – Radu ne povestește despre meniul de la Voila Bistro. 

20:40 – Efectele pandemiei și cum a trecut peste starea de urgență

23:45 – Află răspunsurile lui Radu la întrebările din chestionarul nostru fulger

28:50 – Vorbim despre planuri de viitor, evenimente de vară și ce și-ar mai dori să deschidă în viitorul apropiat

33:46 – Mesaj pentru colegii din Horeca

35:40 – Mesaj pentru clienți și discuții despre ieșitul la restaurant 

42:48 – Mai facem o paralelă, în care Radu ne-a împărtășit ce își dorește să facă, pentru a descoperi dacă este bucătar sau nu.  

Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.

Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.

Music credits: www.chillbeats.com