Episodul 11: https://bit.ly/ialoc-podcast-amphora
Am ajuns și la malul mării vara aceasta, unde am poposit alături de Cristian Podosu pe plaja din Vama Veche la o discuție relaxantă, acompaniați de briză și valuri. Cristian a ieșit puțin din bucătăria Amphora, unul dintre cele mai bune restaurante de pe litoralul românesc, tot la Amphora, dar pe nisip și ne-a povestit despre călătoria lui, care a pornit de la omlete în liceu, experiențele care l-au dezvoltat ca profesionist, preferințe și valori personale, precum și alte detalii delicioase despre mâncare.
Un podcast numai bun de ascultat în drum spre mare.
Sumarul episodului:
04:18 – Cum a ajuns Cristi să-și dezvolte pasiunea pentru gătit, de la o omletă, până la a deveni profesionist
09:27 – Descoperă prima experiență într-o bucătărie a lui Cristi
12:44 – Recomandarea personală a Annei din meniul Amphora Vama Veche și intrăm astfel în bucătăria Amphora și proveniența ingredientelor
15:28 – Marea diferență între a găti din pasiune și a găti într-o bucătărie profesionistă
21:28 – Cum a fost experiența lui Cristi la Chefi la Cuțite și cum l-a ajutat
24:12 – Povestea culinară de la Amphora Vama Veche și la ce să te aștepți când mănânci acolo
33:00 – Despre presiunea de a găti pe litoral și trecerea printr-o zi de weekend ca organizare în bucătărie
38:58 – Trecem la chestionarul nostru fulger despre preferințele personale 🙂
48:41 – Discutăm despre planurile de viitor pentru Amphora, dar și pentru Cristi
52:00 – Mesaj de final, cu multă iubire, pentru ascultători.
Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.
Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.
Music credits: www.chillbeats.com