ialoc podcast: Alexandru Iacob la MAT (episodul 14)

Episodul 14: http://bit.ly/ialoc-podcast-mat

Hotărât să ne încânte cu mâncare bună încă de la 15 ani, în episodul 14 din #ialocpodcast stăm de vorbă cu Chef Alexandru Iacob, de la M.A.T Restaurant, Masa Artisanal Taqeuria.

Am povestit despre cele mai importante experiențe ale sale, despre ce te așteaptă la MAT, unde până și porumbul este atent ales și măcinat de el și am încercat să construim chiar și programa unei școli culinare în România, precum cea pe care a absolvit-o el în Spania.

🎧 Ascultă episodul la http://bit.ly/ialoc-podcast-mat

În acest #ialocpodcast, ne-a povestit despre experiența lui din bucătăriile internaționale, Basque Culinary Center, pacursul profesional din România și cu ce bunătăți te așteaptă la MAT, unde până și porumbul este atent ales și măcinat de el. 

Sumarul episodului:

2:50 – Descoperă proiectele în care este implicat Alex acum

5:34 – Cum și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie, încă de la 15 ani

9:35 – Aflăm despre experiența lui unică din cadrul Basque Culinary Center, cum a fost la Top Chef și primul restaurant condus în România, la Domeniul Manasia

16:10 – Trecem prin cele mai valoroase elemente ale unei formări în străinătate și cum am putea să o replicăm în România 

22:48 – Totul despre MAT: ce înseamnă, de unde a pornit, cu ce te așteaptă bun și cum se diferențiază de ce există pe piață

29:30 – Ajungem și la chestionarul nostru fulger, unde aflăm preferințele personale ale lui Alex

33:00 – Vorbim despre planuri de viitor și așteptări pentru viitorul previzibil 

39:36 – Mesajul lui Alex pentru tine. 🙂

Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.

Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.

Music credits: www.chillbeats.com