Alege Lugo pentru o seară diferită în București

Când spui Lugo nici nu știi ce te încântă mai mult, dacă este superba grădină de vară sau cea interioară, care îți oferă o oază de verdeață și în mijlocul iernii, serile relaxante de jazz sau saxofon, mâncarea delicioasă sau evenimentele cu gust, la propriu și la figurat.

Locația

Lugo Restaurant & Lounge este situat la Piața Romană, pe strada George Enescu 23 și dispune de un spațiu generos atât în grădina de vară, cât și înăuntru. Spațiul se împarte într-o terasă interioară care poate găzdui până la 80 de persoane la petreceri sau 40 la mese, și 2 saloane elegante în care să te retragi la povești cu prietenii.

Interiorul restaurantului Lugo

Grădina Lugo intră deja în alt univers al localurilor din București, superb amenajată, plină de verdeață și gazdă a multor evenimente în timpul verii. Este un loc pe care trebuie să-l bifezi neapărat măcar o dată. Din fericire, acum este amenajată și în timpul iernii, așa că e o alegere foarte bună dacă preferi să fii mai aproape de natură.

Terasa de iarnă

Evenimentele Lugo

Unul dintre lucrurile care ne-au atras atenția cel mai mult la Lugo este că mereu se întâmplă ceva. Marți este seară de jazz (pian și voce), joi cina este acompaniată de acorduri superbe de saxofon, vineri intri în weekend cu muzică live, iar sâmbătă te pregătești de petrecere cu mâncare delicioasă, DJ set și băuturi alese.                                                                                                                        

În plus, se organizează destul de des și degustări de vin, live cooking și alte evenimente speciale, iar în curând, ni s-a suflat în cască, se va introduce și un meniu special de brunch duminică. Rămâi la curent cu toate evenimentele pe pagina de Facebook și alege Lugo pentru o seară în care vrei să ieși din rutină.

Alege o seară de jazz sau live music pentru o întâlnire specială

Bucătăria Lugo

Mâncarea este foarte importantă la Lugo, așa că nu se fac compromisuri în ceea ce privește calitatea ingredientelor și preparare. Meniul este destul de variat, preponderent mediteranean, iar noi spunem că vedetele bucătăriei Lugo sunt pastele, pe care le găsești în numeroase combinații delicioase.

Ingredientele noastre preferate din bucătăria Lugo: trufe, parmezan, fructe de mare și vin.

Iubitorii de carne de calitate nu au de ce să-și facă griji, meniul include și preparate deosebite precum antricot de vită, vrăbioară de vită sau Tomahawk, toate maturate timp de 21 de zile. Iar gurmanzii pot încerca și deliciosul foie gras sau pieptul de rață.

Le-am făcut o vizită, să vedem cu ochii noștri tot ce are Lugo de oferit și am profitat și de prezența lui Claudiu, membru al echipei Lugo încă de la începuturi, care a devenit între timp managerul restaurantului.

Claudiu Ene – manager Lugo Restaurant & Lounge

Mini interviu Claudiu Ene – Manager Lugo Restaurant & Lounge

De ce este Lugo unic și ar trebui încercat măcar o dată?

Claudiu: Lugo este unic deoarece te face să te simți mereu ca acasă. Iarna, spațiul din interior este atât de călduros și familiar încât ai senzația că ești la tine în sufragerie și iei masa cu prietenii. Iar vara, grădina Lugo, plină de verdeață, te umple de energie și te face să stai la un pahar până seara târziu.

Ce apreciază cel mai mult clienții Lugo din feedbackul pe care îl primiți?

Claudiu: În primul rând, mâncarea este cea mai apreciată, apoi servirea și amabilitatea ospătarilor, iar nu în ultimul rând locația noastră, caracterizată de mulți ca ”o oază de liniște în mijlocul orașului”.

Ce i-ai recomanda unei persoane care vă trece pragul pentru prima dată?

Claudiu: Toate preparatele sunt fabuloase, atât la gust, cât și ca prezentare. Din fericire, avem un meniu destul de variat, așa că, în funcție de preferințe, puteți încerca pastele delicioase, vita maturată, foie gras sau salatele aromate. Din meniul de băuturi recomandăm cocktail-ul Lugo (fără alcool), limonadele fresh, vinurile alese sau berea draft Angelo Poretti.

Aveți ceva surprize pregătite pentru perioada următoare?

Claudiu: Bineînțeles, pregătim mai multe evenimente speciale și surprize, însă vom anunța la timpul potrivit, puteți urmări paginile de Facebook și Instagram pentru detalii. Vă invităm să ne călcați pragul cu convingerea că nu veți regreta alegerea făcută, iar noi promitem că vom face tot posibilul ca după plecare să vă amintiți cu drag de Lugo, astfel încât să reveniți mereu cu drag, ca acasă. 🙂

Rezervă o masă la Lugo oricând dorești să mănânci ceva delicios, în ritmuri de jazz sau muzică live și într-o atmosferă elegantă și călduroasă. Poftă bună! 🙂

Rezervă o masă la Lugo