Pain au cafe

Strada Mihai Voda 9, Centrul Vechi, București

Preț Accesibil

Rezervă la Pain au cafe

Un Coffee Shop, o burgerie, o berarie, o dar si o pravalie cu sucuri proaspete din fruncte. Ce pune la un loc toate acestea? Pasiunea noastra pentru cafea, patisserie, mancare gustoasa si bauturi naturale dar si pentru o bere buna, in general pentru tot ce e bun, cat se poate de sanatos, proaspat si local adica facut in Bucuresti sau macar pe aici pe la noi... Mirosurile de cafea proaspat prajita sau de patiserie aburinda se amesteca cu cele de fruncte proaspat stoarse si de briosa scoasa din cuptor. Un amestec de gusturi, mirosuri si arome care suntem singuri ca o sa te incante. O fuziune intre urban food si coffee lab cu arome de Bucuresti. Experienta unui astfel de loc o da in primul rand calitatea produselor dar si pasiunea si dragostea cu care e gandit si facut fiecare detaliu, modul de prezentaresi conceptul locului. Daca vrei sa iei o gura de aer proaspat, poti sa iti bei cafeaua pe bancutele din fata pravaliei si sa asculti muzica orasului. Ce poate fi mai placut decat savurarea unei cafele super atent prajite, intr-o cafenea urbana, in propriile ganduri sau alaturi de prietenii tai. Daca la aceasta experienta se adauga si un croissant cu unt, un burger bine facut, un suc proaspat de fructe, te bucuri pe deplin de conceptul urban pe care Pain au cafe ti-l ofera.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pain au cafe"

Program

Luni - Joi
08:00 - 20:00
Vineri - Duminică
08:00 - 18:00

Caracteristici

Păreri despre "Pain au cafe"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Pain au cafe" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Diana
30 ianuarie 2021 17:10

PAIN Cafe would be a more accurate name to describe the experience here, which started with a visibly mouldy tart-quiche thing which must have been at least a week old (which we sent back), and concluded with the apathetic waiter announcing there’s no card payment, cash only please. Also have to mention the watered-down cocktails and lack of paper towels in the loo. To be avoided.
Sursa: Google

Andrei
30 ianuarie 2021 18:17

Nice place, cozy and welcome, great staff.
Wine was good, but the food not so much, imho the ribs had a lot of soft bones and it wasn’t tender at all, maybe not cooked enough.
Sursa: Google

Alexandra
19 august 2020 14:47

For a long time I walked along the streets around here and was always sad to see this section desolate and empty. It was a lovely discovery to find this new place here. The music, the lights, the tables, it looks like it has been here for a long time and I think this was missing there before. This is a lovely place, friendly staff and wonderful food. I tried the pasta and the soup and I am definitely coming again! :)
Sursa: Google

Diana
21 ianuarie 2021 14:39

Amazingly friendly staff and great coffee!
Sursa: Google

Giorgiana
7 septembrie 2020 20:18

Very cozy and quiet place to enjoy a cup of coffee, a bite to eat or a glass of wine. Very pleasant staff and relaxed atmosphere, we keep going back :)) VERY pet friendly :))
Sursa: Google