Pain au cafe

Preț Accesibil
Urbana
Strada Mihai Voda 9, Centrul Vechi, București
Preț Accesibil
Urbana
Strada Mihai Voda 9, Centrul Vechi, București
Rezervă o masă online

Un Coffee Shop, o burgerie, o berarie, o dar si o pravalie cu sucuri proaspete din fruncte. Ce pune la un loc toate acestea? Pasiunea noastra pentru cafea, patisserie, mancare gustoasa si bauturi naturale dar si pentru o bere buna, in general pentru tot ce e bun, cat se poate de sanatos, proaspat si local adica facut in Bucuresti sau macar pe aici pe la noi... Mirosurile de cafea proaspat prajita sau de patiserie aburinda se amesteca cu cele de fruncte proaspat stoarse si de briosa scoasa din cuptor. Un amestec de gusturi, mirosuri si arome care suntem singuri ca o sa te incante. O fuziune intre urban food si coffee lab cu arome de Bucuresti. Experienta unui astfel de loc o da in primul rand calitatea produselor dar si pasiunea si dragostea cu care e gandit si facut fiecare detaliu, modul de prezentaresi conceptul locului. Daca vrei sa iei o gura de aer proaspat, poti sa iti bei cafeaua pe bancutele din fata pravaliei si sa asculti muzica orasului. Ce poate fi mai placut decat savurarea unei cafele super atent prajite, intr-o cafenea urbana, in propriile ganduri sau alaturi de prietenii tai. Daca la aceasta experienta se adauga si un croissant cu unt, un burger bine facut, un suc proaspat de fructe, te bucuri pe deplin de conceptul urban pe care Pain au cafe ti-l ofera.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pain au cafe"

Zona Centrala

Aici nu se doarme niciodată

Zona Centrală a Bucureștiului are viață în ea, nu glumă, reprezentând o confluență de oameni și experiențe cum nu s-au mai văzut de la Manuc încoace, iar proprietarii de business-uri se înghesuie să le facă tuturor cele mai aprige pofte.

Cumpără de la tine din cartier
Zona Centrala
Cumpără de la tine din cartier.

Cumpără din Bucureștiul Întreprinzător.

Păreri despre Pain au cafe

Doar clienții care au rezervat o masă la "Pain au cafe" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Irina
12 iunie 2021 20:27

I reccomend the place for the nice music background: the only place I know in Bucharest playing joyfull Christmas songs in the summer. Lovely experience! 👏🏻
Sursa: Google

Alexandra
4 aprilie 2021 14:32

A super nice location, whit a coffee ☕ better than at Origo, at least in my opinion. Burger whit egg one one of the best I eat. The service was nice and very carefully made. We got a desert for 2 personas, on the house that was pretty good. I will go there on weekends when I like to get my coffee in town. At least for my taste the location is nice, clean, serving is very nice, food good, coffee impeccable. Give it a try and see if you like it!
Sursa: Google

Claudia
26 mai 2021 12:35

Nice and quiet place with lots of goddies for an intim chit-chat with a friend. Lovely decorated, good food and Coffee, IT was The perfect choice and I'm Glad that at Origo was full, otherwise i would have not came here.
Sursa: Google

Diana
30 ianuarie 2021 17:10

PAIN Cafe would be a more accurate name to describe the experience here, which started with a visibly mouldy tart-quiche thing which must have been at least a week old (which we sent back), and concluded with the apathetic waiter announcing there’s no card payment, cash only please. Also have to mention the watered-down cocktails and lack of paper towels in the loo. To be avoided.
Sursa: Google

Cora
30 aprilie 2021 22:37

One of my favourite breakfast places ♥️
Sursa: Google