Pain au cafe

0,0 / 2 voturi
Preț Accesibil
Urbana
Strada Mihai Voda 9, Centrul Vechi, București

Pain au cafe

0,0 / 2 voturi
Preț Accesibil
Urbana
Strada Mihai Voda 9, Centrul Vechi, București
Rezervă o masă online

Un Coffee Shop, o burgerie, o berarie, o dar si o pravalie cu sucuri proaspete din fruncte. Ce pune la un loc toate acestea? Pasiunea noastra pentru cafea, patisserie, mancare gustoasa si bauturi naturale dar si pentru o bere buna, in general pentru tot ce e bun, cat se poate de sanatos, proaspat si local adica facut in Bucuresti sau macar pe aici pe la noi... Mirosurile de cafea proaspat prajita sau de patiserie aburinda se amesteca cu cele de fruncte proaspat stoarse si de briosa scoasa din cuptor. Un amestec de gusturi, mirosuri si arome care suntem singuri ca o sa te incante. O fuziune intre urban food si coffee lab cu arome de Bucuresti. Experienta unui astfel de loc o da in primul rand calitatea produselor dar si pasiunea si dragostea cu care e gandit si facut fiecare detaliu, modul de prezentaresi conceptul locului. Daca vrei sa iei o gura de aer proaspat, poti sa iti bei cafeaua pe bancutele din fata pravaliei si sa asculti muzica orasului. Ce poate fi mai placut decat savurarea unei cafele super atent prajite, intr-o cafenea urbana, in propriile ganduri sau alaturi de prietenii tai. Daca la aceasta experienta se adauga si un croissant cu unt, un burger bine facut, un suc proaspat de fructe, te bucuri pe deplin de conceptul urban pe care Pain au cafe ti-l ofera.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pain au cafe"

Păreri despre Pain au cafe

0,0 / 2 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Pain au cafe" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

R Roxana
28 septembrie 2021 22:52 Rezervat în data de 28 septembrie 2021

A Alina
25 septembrie 2021 21:29 Rezervat în data de 25 septembrie 2021

Stefi
9 septembrie 2021 10:37

A charming small coffee shop where they have also food and the most amazing staff! We've been here twice and we will certainly come back. The food is delicious and the coffee and tea are perfect! Thank you for great service! Highly recommend. This place is located in a very nice, touristic area, just next to a beautiful old building so you'll also have a beautiful view.
Sursa: Google

Alexandra
23 septembrie 2021 11:42

Lovely and charming place.
Great hospitality with awesome and welcoming people.
The tea was more than great and the bagel sandwish was delicious.
Warmly recommend
Sursa: Google

sara
6 septembrie 2021 13:12

Very nice atmosphere, and excellent food and coffee! The caramel latte was the best I’ve had in Bucharest! Very creamy, indulgent and delicious.
Sursa: Google

Arno
15 august 2021 23:15

We ordered 3 mini burgers 1 double cheese burger and 1 egg burger … and it was a big deception Mcdo is 10 times better …. Bread too much heavy and not fresh, bad meat and extra dry … and it’s just the most important in a burger !
Finally the best things was a coffee…

Answer to the owner,
I am also sorry to give a bad advice, I am a burger lover and I like to try all places…
If your bread is fresh my god change the recipe ! A good buns need to be soft fluffy and enough light for enjoy the rest of ingredients :)
The meat was OVER COOKED it’s not the fact than it was cold (it wasn’t) and the quality was not good ! But honestly many many restaurant burger have this kind of bad meat in bucharest …. Of course there are no secret quality have a price !
Good luck for your business, thanks for your reply !
Sursa: Google

Olivian
6 septembrie 2021 13:13

Found this gem on Google. I had a one of the best coffees here. A turmeric latte and an amazing breakfast!
Sursa: Google