Gargantua Kiseleff (KSLF)


4,5 / 8 voturi
Monetariei 14, Aviatorilor, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Gargantua KSLF

Gargantua Kiseleff, cel mai hot loc din București, un spațiu în care oamenii impartasesc lucruri și experiențe. Atracția vine din combinația între mâncarea gustoasă, preparatele surpriză, locul extrem de rafinat dar și prietenos.

Decorul este spectaculos, cald și minimalist, fiind un mix de nuanțe puternice, combinații de tapițerii și țesături diferite, detalii geometrice, lemn și lumini subtile.

Meniul Gargantua KSLF este conceput în mare parte din feluri de mâncare care sunt menite să fie împărțite între cei aflați în jurul mesei.

Cu 100 de locuri la interior şi cu alte 60 pe terasă, Gargantua Kiseleff este locul perfect pentru petreceri și reuniuni cu prietenii.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Gargantua KSLF"

Păreri despre "Gargantua KSLF"

A Andrada
17 martie 2018 23:43 Rezervat în data de 17 martie 2018 prin ialoc.ro

Atmosfera foarte placuta, mancarea fenomenal de buna, preturi rezonabile, ospatarii amabili doar hostess-ul a fost cam indiferent:la confirmarea rezervarii a sunat si nici nu stia cu cine vorbeste sau ora pe care o specificasem in rezervarea de pe” ialoc” , la venire am asteptat ceva pana sa ne conduca la masa, la plecare aveam hainele la garderoba,ni le-a pus in brate si a plecat - fara sa ne ajute sa ne imbracam sau eventual sa salute.