Gargantua Kiseleff (KSLF)


4,2 / 22 voturi
Monetariei 14, Victoriei, București
Rezervă o masă online

Preț Premium

Rezervă gratuit o masă la Gargantua KSLF

Gargantua Kiseleff, cel mai hot loc din București, un spațiu în care oamenii impartasesc lucruri și experiențe. Atracția vine din combinația între mâncarea gustoasă, preparatele surpriză, locul extrem de rafinat dar și prietenos.

Decorul este spectaculos, cald și minimalist, fiind un mix de nuanțe puternice, combinații de tapițerii și țesături diferite, detalii geometrice, lemn și lumini subtile.

Meniul Gargantua KSLF este conceput în mare parte din feluri de mâncare care sunt menite să fie împărțite între cei aflați în jurul mesei.

Cu 100 de locuri la interior şi cu alte 60 pe terasă, Gargantua Kiseleff este locul perfect pentru petreceri și reuniuni cu prietenii.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Gargantua KSLF"

Păreri despre "Gargantua KSLF"

S Silvia
14 august 2019 12:20 Rezervat în data de 13 august 2019 prin ialoc.ro

Buna ziua,din pacate la cina de aseara am fost serviti cu o portie de " osso bucco" de-a dreptul de nemancat/chiar si prezentarea lasa mult de dorit/ apoi niste "pachetele ..." poate .. de asta primaxara ... uscate si seci ... sincer , suntem clienti vechi ai restaurentelor "gargantua" din toate locatiile dar aseara, ne-am facut de ras alegandu-va!inca ceva... foarte murdare pernele si neingrijita curtea! Pacat!

M Michaela
7 august 2019 22:35 Rezervat în data de 7 august 2019 prin ialoc.ro

Mancarea buna dar serviciul catastrofal. A duart o ora pana ce s-au servit niste aperitive reci dar fara paina, painea a venit dupa alte 30 de minute. Am comandat pentru un copil un burger doar cu carne si branza, fara nimic altceva, l-au adus de doua ori gresit si au si zis ca ce mare chestie e ca nu e cum am comandat. Salata a venit gresita, inainte de mancare, pizza inainte de aperitive, bauturile dupa 50 de min... DEPLORABIL

A Andrada
17 martie 2018 23:43 Rezervat în data de 17 martie 2018 prin ialoc.ro

Atmosfera foarte placuta, mancarea fenomenal de buna, preturi rezonabile, ospatarii amabili doar hostess-ul a fost cam indiferent:la confirmarea rezervarii a sunat si nici nu stia cu cine vorbeste sau ora pe care o specificasem in rezervarea de pe” ialoc” , la venire am asteptat ceva pana sa ne conduca la masa, la plecare aveam hainele la garderoba,ni le-a pus in brate si a plecat - fara sa ne ajute sa ne imbracam sau eventual sa salute.

Moldovan Cosmin
28 iulie 2019 15:08

A nice and relaxed atmosphere. The menu is not that wide but yhe dishes are well cooked and large. The outdoor terrace is amazing. Parking here is a nightmare though, with two large boulevards nearby.
Sursa: Google

horia radulescu
26 iunie 2019 23:04

Cool atmosphere. The food is good, but it can be improved (for example, I would have preferred the shrimps without the shell). The waiters should ask more questions about how the course should be cooked.
Sursa: Google

Ed Plewa
9 iunie 2019 11:13

A good place with a different and interesting menu. The liver and ginger was extremely interesting. The artisanal ice cream was fun but we had to eat quickly as it was a hot day and the eight mini cones had started to drip seriously.
Sursa: Google

Radu Seremet
18 iulie 2019 15:18

Delicious food, the waiting time is pretty low, however a bit overpriced. The atmosphere is extraordinary, with some pleasant decorations and proper music. Definitely would reccomend for special occasions.
Sursa: Google

Eduard Iordachescu
30 aprilie 2019 11:25

Nice place and good food. Sometimes we encountered problems with the service. But there were times when everything was perfect.
Sursa: Google