Gargantua Kiseleff (KSLF)


4,3 / 14 voturi
Monetariei 14, Aviatorilor, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Gargantua KSLF

Gargantua Kiseleff, cel mai hot loc din București, un spațiu în care oamenii impartasesc lucruri și experiențe. Atracția vine din combinația între mâncarea gustoasă, preparatele surpriză, locul extrem de rafinat dar și prietenos.

Decorul este spectaculos, cald și minimalist, fiind un mix de nuanțe puternice, combinații de tapițerii și țesături diferite, detalii geometrice, lemn și lumini subtile.

Meniul Gargantua KSLF este conceput în mare parte din feluri de mâncare care sunt menite să fie împărțite între cei aflați în jurul mesei.

Cu 100 de locuri la interior şi cu alte 60 pe terasă, Gargantua Kiseleff este locul perfect pentru petreceri și reuniuni cu prietenii.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Gargantua KSLF"

Păreri despre "Gargantua KSLF"

A Andrada
17 martie 2018 23:43 Rezervat în data de 17 martie 2018 prin ialoc.ro

Atmosfera foarte placuta, mancarea fenomenal de buna, preturi rezonabile, ospatarii amabili doar hostess-ul a fost cam indiferent:la confirmarea rezervarii a sunat si nici nu stia cu cine vorbeste sau ora pe care o specificasem in rezervarea de pe” ialoc” , la venire am asteptat ceva pana sa ne conduca la masa, la plecare aveam hainele la garderoba,ni le-a pus in brate si a plecat - fara sa ne ajute sa ne imbracam sau eventual sa salute.

Filip Ponoran
19 decembrie 2018 20:55

I will start with the food, we were a table of six and everybody was pleased, from starters to main course, each was well prepared. Also, they have a good selection of wines to go along with the food. The seats on the couch are not very comfortable and I found the place a little noisy. The staff was pretty attentive so overall it worth a visit, but with a little effort they could do better.
Sursa: Google

Bogdan-Marian G.
31 martie 2019 18:05

Nice decor, modern style restaurant. Slow service though, high price for quite small portions of dishes.
Sursa: Google

Mimi Mi
25 februarie 2019 14:27

Veeery nice place, and nice, serving staff! Really enjoyed my cappuccino there! Nice music too.
Sursa: Google

Radu Ionescu
31 ianuarie 2019 11:49

Nice place. Awesome people! Staff is very cool.
Sursa: Google

Tudor Goicea
14 octombrie 2018 15:44

The good: tasty food and interesting courses. Good drinks too!
The bad: service is of very poor quality. We asked in advance to have some sushi ready, they confirmed, we waited for 40 minutes after arriving. Main course came after a very long time, not at once and most dishes were cold. Medium rare steak was well done. The response to our complaint was: "it was not cold". After talking to the manager, we did get a discount.
Conclusion: food is tasty, but service is VERY poor and the overall quality is not matching the prices.
Sursa: Google