Berăria H

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, Herăstrău, București
Rezervă acum

Rezervă gratuit o masă la Berăria H

* Dacă dorești să faci rezervarea pentru un eveniment care presupune bilet de acces, te rugăm să specifici în căsuța "Alte detalii ..." dacă ai deja bilet pentru eveniment, categoria biletului (categoria I în fața scenei, categoria II în laterale).
În cazul în care nu ai bilet, te rugăm să specifici la ce categorie dorești bilet, astfel încât să ți se poată rezerva masa potrivită.
Dacă nu se mai găsesc locuri la categoria I, vom rezerva pentru tine automat la categoria II.


Berăria H sau Orașul cu Chef de Viață este locul în care vii să asculți muzică de calitate, să vezi artiști îndrăgiți, atât naționali cât și internaționali, în cadrul unor show-uri inedite și absolut spectaculoase, să mănânci bucate delicioase și să bei diferite tipuri de bere și alcool. Cu alte cuvinte, este locul în care vii atunci când vrei să fii sigur că vei avea parte de o seară ca în povești!

De la spectacole de cabaret și magie, până la propriul festival de rock (Oktober Rocks!) și concerte cu majoritatea artiștilor în vogă din Romania (și nu numai!), ceea ce ne-am propus să îți oferim la Berăria H este o supradoză de distracție și voie bună!

Te invităm să trăiești în fiecare zi alături de noi povestea unui loc legendar în care voia bună și cheful de viață nu se termină niciodată!

Păreri despre "Berăria H"

G Georgiana
5 noiembrie 2016 21:00 Rezervat în data de 4 noiembrie 2016 prin ialoc.ro

Mancarea foarte buna, servire ireprosabila, atmosfera exceptionala, insa acustica lasa de dorit. La acest aspect ar mai trebui lucrat.
In rest, numai de bine.

M Mihaela
18 septembrie 2016 21:00 Rezervat în data de 17 septembrie 2016 prin ialoc.ro

Super rapida si comodă rezervarea prin aplicație, super și experiența din reataurant...din păcate, fiind foarte aglomerat, și serviciile de servire au fost cam lente.

A Adriana
1 august 2016 14:25 Rezervat în data de 28 iulie 2016 prin ialoc.ro

Sa aduceti inapoi cartofii aceia spiralati :) multumesc!
Servirea a fost ok insa coastele de porc in realitate nu arata ca in meniu si am fost dezamagiti de asta.

A Augustin
23 mai 2016 08:12 Rezervat în data de 20 mai 2016 prin ialoc.ro

Totul a fos ireprosabil, atmosfera,mancare, servire, promtitudine, curatenie, preturi,
Va felicit pentru organizare. Am sa revin de cate ori o sa am posibilitatea.

V Viorica
18 mai 2016 23:16 Rezervat în data de 17 mai 2016 prin ialoc.ro

Totul a fost la superlativ. Nu pot sa spun ca mi -am dorit un fel de macare si nu găsit .Struderul de mere ,excelent!Cu siguranță vom reveni . Multumim!

M Mirel
26 aprilie 2016 19:43 Rezervat în data de 24 aprilie 2016 prin ialoc.ro

In general OK. Daca stau sa analizez un pic au fost totusi unele probleme: uitarea cu totul a unui fel comandat si aducerea cu intarziere prea mare a celorlalte (in conditiile in care am comandat cand sala era aproape goala), preturile nejustificat de mari in raport cu calitatea produselor. Micii au fost aproape de neconsumat, painea de pe masa clar din ziua anterioara, ca si anumiti cartofi prajiti. Dar am fost cu familia si am gasit suficiente subiecte de discutie incat sa trec peste incoveniente...

Alin Liviu
16 martie 2017 10:21

Its a great place to spend some time with your friends. You can hold a conversation inside because the music is not too loud (except if its a live concert). They have a terrace outside with a view towards the lake and its pretty quiet and shadowy. The prices are decent (beer: 8-14lei, limo: 10lei). The serving is fast.
Sursa: Google

Cristian Matei
18 aprilie 2017 16:20

It's one of the biggest beer garden in Bucharest. Unfortunately there are not so many beers brands and the sound quality of the LIVE concerts and shows is not so good. But anyway is a good place for refreshment after a hot day in Bucharest.
Sursa: Google

Romulus Dan Bufnea
12 martie 2017 16:57

Great place, with a lot of events going on. The service is usually fast and good. Plenty of food options available here.
If you are with a bigger group, I recommend to buy a classic meter of beer.
Sursa: Google

Roberto Carrosio
12 aprilie 2017 18:14

Very nice place. Huge. Of course very noisy. Huge choice of beer to drink. Very good food
Sursa: Google

Anca Abaza
13 aprilie 2017 09:47

I would recommend this place only for live events in large groups of friends. Otherwise it is too noisy to make conversation, food is sub-mediocre borderline un-eatable and service is slow with most waiters being forgetful. Beer is ok
Sursa: Google