5 Elemente

Srada Kiseleff 32, Herăstrău, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la 5 Elemente

Inspirat de un sistem filosofic străvechi, creație a maeștrilor TAO, restaurantul 5Elemente promovează un stil de viață sănătos, echilibrat, armonios. Energia nutrițională se află în mâncare, de aceea meniul este ales cu grijă astfel încât să conțină toate elementele nutritive necesare unei alimentații echilibrate.

Interiorul restaurantului este reconstruit complet pentru a integra filosofia celor 5 elemente (apă, lemn, foc, pământ, metal). Felul în care elementele se generează sau se distrug unul pe altul e central în arhitectura chinezească. Mesele generoase de lemn masiv vă permit să savurați mâncarea fără a sta înghesuit printre boluri și platouri. Podeaua din marmură reprezintă pământul, oglinzile aurii –metalul. Cum se integrează restul elementelor în arhitectura restaurantului veți descoperi când ne veți vizita.

Bucătarii noștri vin din regiunea de nord a Chinei și au în spate ani buni în care au recuperat rețete și tehnici tradiționale din mediul rural și gătesc la fel cum gătesc la ei acasă. Fiecare fel de mâncare are un gust distinct iar mâncarea e mai sănătoasă pentru că folosim puțin ulei.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "5 Elemente"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "5 Elemente"

Razvan Mihai Codinca
8 iunie 2018 19:51

Best burger in town!
Sursa: Google

yousuk Won
6 aprilie 2018 18:51

Closed since it's in renovation
Sursa: Google

Ilinca Iacob
6 septembrie 2017 00:44

Good food
Sursa: Google

Liliana Mercan
20 iulie 2017 12:06

Delicious 🍤
Sursa: Google

Miron Mateescu
15 aprilie 2015 01:31

Best Chinese restaurant in Bucharest
Sursa: Google