Suplimentul ialoc fest

Suplimentul Zile și Nopți dedicat ialoc fest

Am creat ialoc Fest ca cel mai mare festival dedicat restaurantelor care își așteaptă oaspeții la masă, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Și nu oricum, ci și cu o serie de oferte și reduceri de până la -50% doar la rezervarea mesei prin aplicația ialoc. 

Trăim vremuri interesante, în care ne luptăm cu toții cu un inamic invizibil, care însă ne-a schimbat radical viața. Ultimele luni au schimbat toate momentele de petrecere a timpului liber, fie că vorbim de ieșirile în oraș, întâlnirile cu prietenii sau mersul la restaurant. Am devenit mai introverți. Mai precauți. Mai economi.

Deși lucrurile nu mai sunt cum le știam noi, locurile pe care le îndrăgim au rămas aceleași. Bucătarii restaurantelor care ne plac creează meniuri în continuare care să ne surprindă gusturile. Ne așteaptă la masă. Au grijă ca totul să se întâmple în deplină siguranță.

Noi, echipa ialoc, credem că este important să înțelegem că facem parte dintr-un ecosistem care înseamnă susținerea celuilalt, într-un moment în care industria ospitalității a avut foarte mult de suferit în această perioadă și are nevoie de ajutor.

Încă de la începutul stării de criză, am căutat soluții ca toate aceste afaceri creative care ne aduc bucurie prin experiențe culinare să se poată menține, implicând utilizatorii aplicației ialoc în susținerea lor, prin campanii dedicate. După ce perioada de carantină a trecut și noile reglementări au redus semnificativ numărul de locuri și au închis unele restaurante, neavând zonă de terasă, am continuat susținerea lor, iar acum, când un nou val de relaxări a fost oferit de guvern, completăm experiența utilizatorului de a ieși în oraș cu o serie de reduceri și oferte speciale la restaurantele partenere ialoc Fest. 

Știm că există această nesiguranță dată de participarea în spațiile publice în condiții de criză pandemică, însă partenerii noștri oferă experiențe culinare în deplină siguranță, în primul rând pentru că au înțeles că respectarea tuturor regulilor de distanțare socială și igienă sporită aduc mai mult public..

O masă în oraș înseamnă o bucurie pentru tine pe care o împarți cu cei dragi. Aceeași masă în oraș înseamnă responsabilitatea restaurantului față de angajații săi, de la bucătarul care pregătește bunătăți la chelnerul care îți servește comanda.

Împreună, avem de câștigat. Experiențe. Momente.