Newsletter 22/10/2020: Ghid de ieșit în oraș în siguranță. Poartă mască. Bucură-te de experiență.

RO-ALERT.
Anunțuri de la Guvern.
Număr de cazuri în creștere. 

Însă cu ajutorul fiecăruia dintre noi, mergem mai departe. Responsabil, cu grijă față de noi și de ceilalți.

Noile reglementări ne-au (re)adus doar pe terasele locurilor care ne aduc bucurie-n farfurii și pahare. O parte dintre ele au sisteme de încălzire, iar toamna aceasta pare blândă cu noi, cu temperaturi de până la 18 grade în mijlocul zilei, suficiente pentru un prânz de afaceri sau un brunch cu prietenele sub razele soarelui. 

Ca să reușim să trecem peste această perioadă, TREBUIE să respectăm câteva reguli.

Abonează-te la newsletterul ialoc

REZERVĂ MASA în locul tău preferat din oraș sau explorează noi localuri care și-au continuat activitatea în această perioadă. Locurile sunt limitate în perioada asta, iar restaurantele au nevoie să planifice din timp stocurile.

CURĂȚĂ MÂINILE cu dezinfectant sau apă și săpun ori de câte ori ai ocazia. 

POARTĂ MASCĂ în spațiile comune ale restaurantelor ca intrarea, holurile, toaleta sau atunci când mergi să comanzi la bar. Astfel, te protejezi și pe tine, și pe cei din jurul tău. 

SEMNALEAZĂ NEREGULILE atunci când observi că nu sunt respectate măsurile de siguranță. Poți anunța autoritățile la numărul de telefon 0800 800 165. Dacă ai făcut rezervarea prin ialoc, te rugăm să lași o recenzie despre experiența ta la restaurant.

Continuăm campania #sustinemafacerilemici

Știi un restaurant, o cafenea sau un boutique la care ţii? 

Cumpără un voucher de la afacerile mici pe care vrei să le ajuţi şi foloseşte-l pentru a face o bucurie ție sau cuiva drag, astfel ajutând un antreprenor local.

Dacă ai un card Visa, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 10 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 25 lei

Dacă ai un card Visa de la Raiffeisen, fiecare achiziţie de peste 50 de lei îți aduce 20 lei în plus, iar orice achiziție de minimum 100 de lei îţi aduce 50 lei.

Mergem împreună #maideparte cu ialoc și Gault&Millau

O experiență gastronomică oferită cadou – aceasta este propunerea Gault&Millau și ialoc. Restaurantele din comunitatea Gault&Millau merg #maideparte. Bucătarii au creat experiențe gastronomice speciale, denumite colectiv #maideparte. Cardul #maideparte emis de ialoc poate fi folosit pentru a încerca aceste meniuri speciale sau pentru oricare din felurile de mâncare și băuturile din meniul obișnuit al acestor restaurante.