ialoc podcast: Vlad Plăiașu la Dianei 4 (episodul 4)

Episodul 4:  bit.ly/ialoc-podcast-dianei-4

Rezervă o masă la Dianei 4 prin ialoc aici.

În noul episod #ialopodcast, Vlad Plăiașu, owner Dianei 4, ne ridică un semnal de alarmă despre ce se întâmplă cu industria de HoReCa și lovitura dată de stat prin noua lege privind chiriile.

Tot în acest episod, Vlad ne-a împărtășit povestea lui de viață, puternic legată de o altă criză, cea din 2008, iar apoi am trecut în revistă tot ce este special și iubit la Dianei 4: casa veche și superbă, în stilul ruin pub-urilor din Budapesta, meniul predominant keto și low carb, cel mai bun Gulyasleves, după rețeta străbunicii, legătura cu TIFF și, bineînțeles, despre perioada asta. 

Vlad ne ridică un semnal de alarmă despre ce se întâmplă cu industria de HoReCa și lovitura dată de stat prin noua lege privind chiriile. Tot ce putem face momentan este să #SustinemAfacerileMici în continuare, să comandăm mâncare, pentru un pic de bucurie și să rămânem activi pe paginile localurilor noastre preferate. 

Sumarul episodului:

01:25 – Vlad ne povestește despre background-ul lui, experiența din SUA, unde l-a prins și criza din 2008.

04:00 – Facem un popas să discutăm și despre experiența lui de muncă în post producție de film și manager tehnic al festivalului TIFF.

07:22 – Cum au ajuns să închirieze casa din Dianei 4 cu scopul de a organiza evenimente pentru copii.

12:48 – Trecem prin provocările bucătăriei mici, energofagă și meniul Dianei 4.

13:40 – Leo, pisica lui Samuel, își face apariția în cadru pentru o pauză de amuzament. 🙂

14:46 – Povestea Ella’s Gulyasleves, diferența dintre supă și tocăniță, rețeta și autenticitatea maghiară.

20:12 – Ajungem și la subiectul evenimentelor organizate la Dianei 4 și alte lucruri interesante, care s-au întâmplat de-a lungul timpul.

27:53 – Trecem la mini chestionarul nostru fulger.

34:08 – Mesaj de final pentru ascultători și un îndemn despre cum să rămânem sănătoși.

Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.

Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.

Music credits: www.chillbeats.com