ialoc podcast: Dragoș Panait la Red Angus Steakhouse (episodul 2)

Episodul 2: shorturl.at/cfCGW

Rezervă o masă la Red Angus prin ialoc aici.

În al doilea episod #ialocpodcast, am stat de vorbă cu Dragoș Panait, unul dintre cei mai apreciați profesioniști din HoReCa. Dragoș ne-a povestit despre cum a deschis Red Angus în 2010 și cum a ajuns unul dintre cele mai apreciate steakhouses din București, dar și despre activitatea sa de consultant în HoReCa, activitatea principală de când și-a deschis propria companie. Dragoș este și unul dintre primii oameni care au reacționat crizei actuale din HoReCa, așa că abordăm și acest subiect. 

Sumarul episodului:

02:45 – Intrăm direct în subiectul momentului. Cum ne adaptăm serviciile pentru a supraviețui acestei perioade?

06:00 – Despre cum s-a orientat spre industria HoReCa și începuturile Red Angus. 

11:05 – Cum au ales furnizorii pentru carnea de vită, reușind să mențină standardele înalte încă de la început.

16:25 – Află mai multe despre cum a deschis compania de consultanță și cum ajută restaurantele să se dezvolte. 

23:00 – Abordăm subiectul personalului, una dintre marile probleme ale industriei. Cum formăm și motivăm angajații?

34:05 – Runda de întrebări fulger cu preferințe culinare, provocări și vise 🙂

41:06 – Discutăm despre review-urile clienților și cât de relevante sunt.  

53:56 – Mesaj de final pentru ascultători. 

Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.

Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.

Music credits: www.chillbeats.com