Episodul 2: https://bit.ly/2JX3eFf
Rezervă o masă la Red Angus prin ialoc aici.
În al doilea episod #ialocpodcast, am stat de vorbă cu Dragoș Panait, unul dintre cei mai apreciați profesioniști din HoReCa. Dragoș ne-a povestit despre cum a deschis Red Angus în 2010 și cum a ajuns unul dintre cele mai apreciate steakhouses din București, dar și despre activitatea sa de consultant în HoReCa, activitatea principală de când și-a deschis propria companie. Dragoș este și unul dintre primii oameni care au reacționat crizei actuale din HoReCa, așa că abordăm și acest subiect.
Sumarul episodului:
02:45 – Intrăm direct în subiectul momentului. Cum ne adaptăm serviciile pentru a supraviețui acestei perioade?
06:00 – Despre cum s-a orientat spre industria HoReCa și începuturile Red Angus.
11:05 – Cum au ales furnizorii pentru carnea de vită, reușind să mențină standardele înalte încă de la început.
16:25 – Află mai multe despre cum a deschis compania de consultanță și cum ajută restaurantele să se dezvolte.
23:00 – Abordăm subiectul personalului, una dintre marile probleme ale industriei. Cum formăm și motivăm angajații?
34:05 – Runda de întrebări fulger cu preferințe culinare, provocări și vise 🙂
41:06 – Discutăm despre review-urile clienților și cât de relevante sunt.
53:56 – Mesaj de final pentru ascultători.
Poveștile tuturor pasionaților de mâncare bună din ialoc podcast sunt spuse de gazdele Anna Musat și Samuel Haret, care te însoțesc într-o călătorie culinară în cele mai apreciate bucătării din București și nu numai.
Sperăm că ți-a plăcut episodul și așteptăm întrebările și părerile tale la hello@ialoc.ro. Abonează-te la podcastul nostru pentru a fi mereu notificat când publicăm episoade noi.
Music credits: www.chillbeats.com