Deja Vu Pension

Strada Ion Ghica 3, Cluj
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Deja Vu Pension

Elegant si primitor, cu o nota calda, restaurantul pensiunii clujene Déjà vu este locul ideal pentru o petrecere privata in familie, fie ea o petrecere de botez sau zi de nastere, o cina copioasa sau pentru alte evenimente importante.

Micul dejun al pensiunii noastre din Ardeal Déjà vu, ofera un bufet continental, cu preparate diverse, venind in intampinarea celor care doresc sa isi asigure aportul de energie necesar pentru o zi aglomerata. La noi veti regasi intotdeauna: mezeluri, preparate de cas, oua, paine, fructe si salate asortate, gemuri, miere, musli si cereale, nelipsind salata de vinete, zacusca si alte preparate la fel de apetisante. Toate cele de mai sus sunt insotite de preparate pe baza de cafea, sucuri, apa, lapte si iaurturi.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Deja Vu Pension"

Păreri despre "Deja Vu Pension"

andreea smeu-tanase
3 martie 2018 13:13

A fairytale like B&B, with welcoming hosts, antiques you'll feel the urge to take a photo of and a genuine feeling people want to make your stay as comfortable as possible. All in a quiet neighbourhood which you'll want to explore.
Sursa: Google

Oana Puha
9 iunie 2018 11:56

The interior is very classy, my room had a rustic and old feel to it. I felt like a princess in an old mansion.
Sursa: Google

Earl Babcock
8 ianuarie 2018 23:05

Nice locally owned and operated place. It's getting hard to find small places run with pride like here, highly recommend
Sursa: Google

Irina Shujski
29 noiembrie 2017 10:27

Very friendly hosts, nice room, simple but has everything you need. Will come back definitely!
Sursa: Google

Alin anonymus
18 decembrie 2018 11:44

No to many parking spots available
Sursa: Google