Deja Vu Pension

Românească, Internațională
Strada Ion Ghica 3, Cluj

Deja Vu Pension

Românească, Internațională
Strada Ion Ghica 3, Cluj
Rezervă o masă online
Elegant si primitor, cu o nota calda, restaurantul pensiunii clujene Déjà vu este locul ideal pentru o petrecere privata in familie, fie ea o petrecere de botez sau zi de nastere, o cina copioasa sau pentru alte evenimente importante. Micul dejun al pensiunii noastre din Ardeal Déjà vu, ofera un bufet continental, cu preparate diverse, venind in intampinarea celor care doresc sa isi asigure aportul de energie necesar pentru o zi aglomerata. La noi veti regasi intotdeauna: mezeluri, preparate de cas, oua, paine, fructe si salate asortate, gemuri, miere, musli si cereale, nelipsind salata de vinete, zacusca si alte preparate la fel de apetisante. Toate cele de mai sus sunt insotite de preparate pe baza de cafea, sucuri, apa, lapte si iaurturi.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Deja Vu Pension"

Păreri despre Deja Vu Pension

Doar clienții care au rezervat o masă la "Deja Vu Pension" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Evi
26 septembrie 2020 16:14

Very pleasant stay. We had a beautiful piece of antique furniture in our room. The guest house is in a very quiet part of the city, close to the centre. Around 10 minutes walking distance.
We would highly recommend checking it out.
Sursa: Google

Kinga
26 septembrie 2020 16:03

Friendly staff and a clean room with a vintage vibe. The bed was comfortable, and the room was warm. All in all great experience!
Sursa: Google

Cristina
1 noiembrie 2020 18:30

Loved the building, and loved the bathroom- it had a glass window ceiling 🖤
Sursa: Google

Torjai
26 septembrie 2020 17:23

Cozy, brilliant clean, free parking!!!
Sursa: Google

Codge
15 octombrie 2019 17:13

Nice quirky quiet. Not too far from a lovely park. Which has a very nice restaurant. Also very close to the Arena and sala poli. Nice little walk into the centre.
Sursa: Google