Bistro Sorriso

Calea Dorobanților 48, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Bistro Sorriso

Bistro Sorriso s-a nascut dintr-un vis frumos, pe care ne-am facut intr-un final curaj sa il urmam, si din dragostea pentru Italia, cu tot ce inseamna ea: muzica, oamenii, atmosfera, energia si zambetele lor colorate, dar mai ales bucataria italiana. Asa ca am creat un loc cu o atmosfera calda si primitoare, unde poti sa vii cu incredere, daca ti-e dor sa mananci "italieneste".

Te asiguram ca preparatele noastre sunt delicioase, facute dupa retete italienesti originale, iar ingredientele principale sunt 100% italienesti.

Fiecare fel de mancare are o poveste, pe care asteptam sa v-o spunem, cu pasiune si detalii savuroase. La noi totul se gateste la vedere, bucataria fiind deschisa.

Asadar, te asteptam la un mic dejun energizant, la o cafea buna, la un pranz italienesc savuros, la un meniu al zilei ”crosetat” mereu altfel, la un pahar cu prietenii sau, de ce nu, te invitam sa sarbatoresti la Sorriso momentele speciale din viata ta si a celor dragi.

Ne plac zambetele, si vrem sa strangem cat mai multe la bistro. Asa ca hai cu zambetul la tine. Hai si fara zambet daca l-ai uitat acasa, iti dam noi unul!

Si daca te-am facut macar curios, te asteptam cu drag sa ne treci pragul, sa ne cunoastem si sa impartasim arome si gusturi delicioase. Zambetul si buna dispozitie sunt din partea casei".

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bistro Sorriso"

Program

Luni - Vineri
08:00 - 23:30
Sâmbătă - Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Bistro Sorriso"

Ania Rojek
10 noiembrie 2017 15:59

Good, Italian food, free wifi and a laid-back vibe. Friendly customer service.
Sursa: Google

Druidul Cezar
22 august 2017 22:23

good food. Good place. No outside spots.
Sursa: Google

BSSC
1 martie 2017 18:38

Went in on a Wednesday afternoon. Had a nice seat by the big window looking down the busy street. Had a 1.5€ coffee, 1.2€ water and 6€ pasta. All above average but nothing special. Professional service.
Sursa: Google

Cristian Cazacu
22 august 2017 20:31

Good food and very nice staff. If you can not decide on the menu, they will help you :)
Sursa: Google

Bogdan Danila
27 mai 2017 14:57

Great selection of italian pasta, the staff is really helpful and nice and the Thursday lasagna is awesome!
Sursa: Google