Bistro Sorriso

Calea Dorobanților 48, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Bistro Sorriso

Bistro Sorriso s-a nascut dintr-un vis frumos, pe care ne-am facut intr-un final curaj sa il urmam, si din dragostea pentru Italia, cu tot ce inseamna ea: muzica, oamenii, atmosfera, energia si zambetele lor colorate, dar mai ales bucataria italiana. Asa ca am creat un loc cu o atmosfera calda si primitoare, unde poti sa vii cu incredere, daca ti-e dor sa mananci "italieneste".

Te asiguram ca preparatele noastre sunt delicioase, facute dupa retete italienesti originale, iar ingredientele principale sunt 100% italienesti.

Fiecare fel de mancare are o poveste, pe care asteptam sa v-o spunem, cu pasiune si detalii savuroase. La noi totul se gateste la vedere, bucataria fiind deschisa.

Asadar, te asteptam la un mic dejun energizant, la o cafea buna, la un pranz italienesc savuros, la un meniu al zilei ”crosetat” mereu altfel, la un pahar cu prietenii sau, de ce nu, te invitam sa sarbatoresti la Sorriso momentele speciale din viata ta si a celor dragi.

Ne plac zambetele, si vrem sa strangem cat mai multe la bistro. Asa ca hai cu zambetul la tine. Hai si fara zambet daca l-ai uitat acasa, iti dam noi unul!

Si daca te-am facut macar curios, te asteptam cu drag sa ne treci pragul, sa ne cunoastem si sa impartasim arome si gusturi delicioase. Zambetul si buna dispozitie sunt din partea casei".

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bistro Sorriso"

Program

Luni - Vineri
08:00 - 23:30
Sâmbătă - Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Bistro Sorriso"

Tiber Septim
20 iulie 2018 00:36

I was here with a couple of friends for some pasta and we were greeted by a friendly guy that was polite and helpful. Every one of us ordered something else and we all liked the food and the drinks. While we all appreciated the fresh air coming from a big open window, we did not like the pesky flies trying to eat our dinner.
Sursa: Google

Robert Tanase
13 august 2018 17:37

Food is pretty good here.
You can have pizza and pasta, Italian food.
They have a good apple juice.
Prices are moderate .
Sursa: Google

Adrian Stan
12 septembrie 2018 15:13

Very nice, modern place. Good food, friendly staff.
Sursa: Google

Horatiu Popescu
2 septembrie 2018 09:02

Excellent and helpful service, combined with a mouthwatering experience both in terms of wine and food. Especially food! Sorriso salad is like a breath of fresh air, but with seafood. Fusilli salsiccia e funghi porcini were better than the ones i had in Italy :). Excellent food for average prices. Definitely worth a try!
Sursa: Google

Liliana Sousa
16 august 2018 19:54

Food is very good and staff is nice although they don't speak English very well. Perfect for a quick lunch.
Sursa: Google