Bistro Sorriso


0,0 / 1 vot
Calea Dorobanților 48, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Bistro Sorriso

Bistro Sorriso s-a nascut dintr-un vis frumos, pe care ne-am facut intr-un final curaj sa il urmam, si din dragostea pentru Italia, cu tot ce inseamna ea: muzica, oamenii, atmosfera, energia si zambetele lor colorate, dar mai ales bucataria italiana. Asa ca am creat un loc cu o atmosfera calda si primitoare, unde poti sa vii cu incredere, daca ti-e dor sa mananci "italieneste".

Te asiguram ca preparatele noastre sunt delicioase, facute dupa retete italienesti originale, iar ingredientele principale sunt 100% italienesti.

Fiecare fel de mancare are o poveste, pe care asteptam sa v-o spunem, cu pasiune si detalii savuroase. La noi totul se gateste la vedere, bucataria fiind deschisa.

Asadar, te asteptam la un mic dejun energizant, la o cafea buna, la un pranz italienesc savuros, la un meniu al zilei ”crosetat” mereu altfel, la un pahar cu prietenii sau, de ce nu, te invitam sa sarbatoresti la Sorriso momentele speciale din viata ta si a celor dragi.

Ne plac zambetele, si vrem sa strangem cat mai multe la bistro. Asa ca hai cu zambetul la tine. Hai si fara zambet daca l-ai uitat acasa, iti dam noi unul!

Si daca te-am facut macar curios, te asteptam cu drag sa ne treci pragul, sa ne cunoastem si sa impartasim arome si gusturi delicioase. Zambetul si buna dispozitie sunt din partea casei".

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bistro Sorriso"

Program

Luni - Vineri
08:00 - 23:30
Sâmbătă - Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Bistro Sorriso"

Evelyne Sütő
4 martie 2019 17:12

Great place. The staff is nice. The prices aren't the best but it's well worth it since you do get quality food options. Worth a try. :)
Sursa: Google

Cristian Betea
6 februarie 2019 09:20

A bit pricy but the food was excellent. I would recommend the pasta. We ordered a pasta and besides the main dish we got some soup.
Sursa: Google

Radu Bichis
20 martie 2019 07:23

Great coffee, pasta and pizza.. Unic italian atnosphere and very polite waiters
Sursa: Google

Lup
5 decembrie 2018 10:50

These guys are my go to place for office lunch in the area. They are consistently good in price and taste. I recommend the main menu, since it's very varied and has options.
Place can be quite crowded at 12 o clock, so beware, even though I always found room
Sursa: Google

Alex Stanciu
5 martie 2019 12:45

Cosy place with decent food.
Sursa: Google