Bistro Sorriso

4,5 / 3 voturi
Bistro Sorriso nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Accesibil
Italiană, Americană
Calea Dorobanților 48, Cluj

Bistro Sorriso

4,5 / 3 voturi
Preț Accesibil
Italiană, Americană
Calea Dorobanților 48, Cluj
Bistro Sorriso nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Iubim oamenii, iubim mancarea buna, iubim Italia, si am inventat pentru voi un bistro discret si cochet, cu oameni care-ti zambesc, cu o energie buna, muzica italiana, arome imbietoare si o atmosfera calda, cosy. Trecandu-i pragul, e ca si cum ai fi ajuns acasa. Aici poti sa vii cu incredere oricand ti-e dor sa mananci "italieneste". Gatim la vedere, intr-o bucatarie deschisa in care Maria, bucatarul sef si o echipa de baieti tineri impart si ei zambete, recomandari clientilor curiosi care vin sa priveasca, culeg multumiri si "croseteaza" tot felul de farfurii colorate si apetisante. Fiecare fel de mancare are o poveste care asteapta sa fie spusa, cu pasiune si detalii savuroase. In general preparatele sunt simple si gustoase, asa cum este toata bucataria italiana. Retetele si ingredientele sunt, firesc, italienesti: paste, risotto, salate, fructe de mare in diverse forme, dar si carne de vita, porc sau rata. Si nu putem lasa deoparte celebrul nostru tiramisu, best in town spun gurile rele. Daca micul dejun e un pic grabit (cu cafea aromata, panini, piadina romagnola, uova strapazzate sau caprino), pranzul e extrem de animat (primesti o mica supa din partea casei, poti opta pentru meniul zilei si "risti" sa-ti intalnesti oricand cativa prieteni sau colegi de munca), iar cina e linistita, cu muzica in surdina, si te imbie cu "specialita della sera", gatita dupa imaginatia si inspiratia zilei. Locul este ideal pentru un mic dejun sau un pranz de business, pentru o cina linistita in familie sau cu prietenii, pentru un eveniment corporate sau o aniversare. De asemenea, organizam aici diverse petreceri tematice, degustari de vin sau cine gastronomice. Ne plac zambetele, si vrem sa strangem cat mai multe la bistro. Asa ca hai cu zambetul la tine. Hai si fara zambet daca l-ai uitat acasa, iti dam noi unul!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bistro Sorriso"

Păreri despre Bistro Sorriso

4,5 / 3 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Bistro Sorriso" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

C Cristiana
6 februarie 2020 23:35 Rezervat în data de 6 februarie 2020

G Georgiana
14 noiembrie 2019 10:01 Rezervat în data de 13 noiembrie 2019

A Andrei
15 februarie 2019 07:52 Rezervat în data de 14 februarie 2019

Andrei
18 septembrie 2020 12:51

Nice, clean and quiet place! Reasonable prices! Tasty food!
Sursa: Google

Dan-Ovidiu
20 februarie 2020 22:27

Good food at reasonable prices. Nicely located, not central but close. The atmosphere is nice as well. For pasta lovers, I really recommend the gnocchi with pesto and chicken.
Sursa: Google

Ger
29 februarie 2020 20:46

Really good food and beverages, a cozy place with mouth watering aromas coming from the open space kitchen. You can see the chef preparing the pizza right next to you.
Sursa: Google

Roxana
18 octombrie 2019 13:38

Great service and really good food. Everyone is nice and kind. A truly professional restaurant, which I recommend.
Sursa: Google

Matthias
20 septembrie 2019 19:01

Very quick and helpful service. The quality of the food is very good, although the portions could be a bit bigger. Considering the price and speed of the service however no problem.
Sursa: Google