Manger Nou pe ialoc
Manger Nou pe ialoc
4,7 / 46 voturiManger is the result of Chef Silviu Chelaru’s perseverance and hard work for his dreams to become reality. The young entrepreneur, a former juror at the MasterChef show, presents an exquisite restaurant to the locals of Cluj-Napoca and anyone visiting, where quality is met at its highest level. Chef Silviu’s dream has always been to own a restaurant, so in 2017, he managed to achieve his goal and bring to Cluj a new concept: MANGER. His personality and talent can easily be observed in the perfectly executed dishes. The freshness and quality of the ingredients used are the values driving the restaurant towords success. Manger stands out due to the contemporary style it addresses both in the presentation mode and in the atmosphere it creates. Chef Silviu Chelaru worked hard to make his vision come true and for the people that step into the restaurant to have a full experience, to combine every possible sense, leaving a very sweet taste upon departure.
Program
- Luni
- Închis
- Marți - Sâmbătă
- 18:00 - 22:30
- Duminică
- Închis
Caracteristici
Păreri despre Manger
Sunt profund impresionata de echipa Manger de fiecare data cand mananc la ei. La ultima vizita am fost placut surprinsa de salata de cruditati, un side dish adesea neglijat. Intalnesti salate de acest gen in meniurile tuturor restaurantelor, dar cea de la Manger a fost singura cu personalitate si gust pe care eu am servit-o vreodata. Servire, meniu, toate sunt exemplare la Manger. Keep up the impressive work, team!
Mancarea a fost buna, Portiile micute. Timpul de asteptare a fost mare, aprox 1.5 h pt felul principal. Am fost 7 pers.Terasa necesita interventie urgenta,sunt scanduri putrede in care cineva care poarta incaltaminte cu toc se poate accidenta,cuie in care te poti impedica, trebuie atentie mare cand te deplasezi,
Servire excelentă, am comandat vita și porc, la ambele sosul cu care a venit a fost prea sărat pentru gustul meu.
Dupa cativa ani de existenta pe piata totul esre inca in apprentisage! Angajatii fac ce pot, dar nu ei controleaza tona de sare enorma din farfurii sau calitarea joasa a desertului
Este a doua vizita la Manger, de fiecare data ne-a facut placere
Atmosfera restaurantului e intima si linistita
Am incercat vanata la aperitiv si a fost o surpriză placuta sa gasim rosii uscate in compozitie si sos tahini👍🏻
La main am incercat vrabioara si rata, cu side de pleurotus - chiar ne-au placut, singurul minus a fost ca toate 3 au avut acelasi sos(am avut si noi ghinion la ales) si ar fi fost de ajutor sa ne anunte (practic am avut acelasi gust in 3 farfurii diferite) - la pleurotus cel putin mi-ar fi placut poate ceva mai fresh/mai usor. In rest rata si vita au fost bine gatite, fragede
Abia asteptam urmatoarea vizita💗
mancarea foarte buna, dar meniul e foarte limitat(mancare si bautura). staff e foarte prietenos in schimb