Supapa

Bulevardul Ion Mihalache 23, Victoriei, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Supapa

Supapa este momentul de recreere al celor care lucrează în zona Pieței Victoriei și a apărut din nevoia de a avea o alternativă de prânz sănătoasă, la prețuri bune. Este un spațiu în care este încurajată curiozitatea și inițiativa culinară.

Ne place mâncarea gustoasă, care să-ți hrănească mintea și să te ungă pe suflet. Și colateral să-ți umple stomacul, în mod bine meritat.

Ne dorim să lărgim orizonturile culinare ale oaspeților noștri. Vrem să înlăturăm miturile și prejudecățile. Vrem să păstrăm vii rețetele de familie. Gătim vegetarian, raw vegan, cu carne, prăjim, coacem, frământăm. Totul cu ingrediente premium și tehnici de bun simț.

Vrem să aducem laolaltă oamenii. Credem că masă este un un prilej extraordinar de comunicare autentică. Fie și prin liniște.

Abia așteptam să te cunoaștem și să îți facem ziua senină.

Între timp îți dorim să râzi cu poftă, să mănânci cu poftă, să trăiești cu poftă!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Supapa"

Program

Luni - Vineri
11:00 - 16:00
Sâmbătă - Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Supapa"

Andrada Kovacs
11 iulie 2018 18:57

Acest gen de local , cu astfel de oameni ca si angajati sau propietari nici nu conteaza defapt ,nu merita nici macar o amarata de stea .Pentru ca inainte sa facem orice pe acest pamant , ar trebui sa fim oameni , ca animale sigur nu Putem fi :) Sigur mi voi mai intra niciodata in acest restaurant si clar Nu il voi recomanda si voi continua sa ii fac o reclama negativa .Imi
Pare rau ca intalnesc si astfel de romani in tara mea .Poza spune restul povestii.Va doresc dragi angajati ,propietari sau ce mai sunteti voi , sa stati legati in locul acelui catel .
Sursa: Google

Teo Voicilă
8 martie 2018 14:47

Very cosy lunch restaurant. Go for the menus!
Sursa: Google

Mihai Vlad
11 noiembrie 2017 22:15

Love it. Good food at good prices.
Sursa: Google

Adrian Popescu
23 februarie 2018 14:30

Really good slow food
Sursa: Google

Andrei Olaru
6 iunie 2017 01:11

Great social responsibility programs, good food, decent prices
Sursa: Google