Shift Pub

General Eremia Grigorescu 17, Romană, București
Rezervă acum

Rezervă gratuit o masă la Shift Pub

Shift poate fi dimineaţa colţul tău de linişte pentru cafea şi mic-dejun, la amiază - locul tău secret pentru pauza de masă, seara - locul de retragere la muzică bună şi băuturi fine, iar noaptea - spaţiul de petreceri cu lume şi muzică alese cu mare atenţie.

Dacă aglomerația din Centrul Vechi nu este pe gustul vostru, vă propunem un loc retras, deși în centru, relaxat și liniștit, deși petrecerile nu vor lipsi, un loc complementar Control-ului, atât ca atmosferă cât și muzical.

Muzica va fi tot de calitate, dar mai calmă, mergând de la shoegaze, dream pop sau post-rock până la jazz și muzică electronică. Seara/în weekend probabil ca lucrurile se vor mai încălzi, dansul și party-urile nefiind excluse. La etaj vor avea loc diverse activități culturale, proiecții, etc.

Nu vor lipsi salatele, gustările, pastele, deserturile, vinurile bune, cocktail-urile speciale și single-malt-urile.

Păreri despre "Shift Pub"

A Andreea
13 februarie 2017 08:23 Rezervat în data de 11 februarie 2017 prin ialoc.ro

Majoritatea chelnerilor destul de slab pregatiti. Am intrebat ceva despre mancare si apoi despre vin si nu am reusit sa ne intelegem, nu cunosteau produsele (!). De asemenea, nici atitudinea lor nu era ce trebuie. Pareau dezorientati - am comandat dupa 15 min de asteptare, cand le-am facut semn. Noroc de unul singur care a salvat seara.

L Ligia
6 ianuarie 2017 11:38 Rezervat în data de 4 ianuarie 2017 prin ialoc.ro

La etaj era curent si destul de frig, servirea cam ingreunata, debarasarea mesei dupa mai multe solicitari.

S Sebastian
5 ianuarie 2017 16:58 Rezervat în data de 27 decembrie 2016 prin ialoc.ro

Este un local linistit si dragut. De cand nu am mai fost localul a fost redecorat si noul look este destul de diferit. Nu este urat, ci doar putin prea hipsteresc.

A Adrian
24 noiembrie 2016 16:24 Rezervat în data de 22 noiembrie 2016 prin ialoc.ro

Experienta fost foarte buna cu o singura exceptie. A durat mai mult pana am reusit sa dam comanda. Ar ajuta daca staff-ul ar fi un pic mai usor de identificat. Din greseala, am cerut unui client nota. Intr-adevar, greseala mea. M-am dus direct la intrare pentru nota.

C Ciprian
4 noiembrie 2016 20:22 Rezervat în data de 3 noiembrie 2016 prin ialoc.ro

Locatie superba, atmosfera de vis, mancare super-gustoasa, echilibrata, servirea inca lasa de dorit.

A Adrian
5 septembrie 2016 18:03 Rezervat în data de 4 septembrie 2016 prin ialoc.ro

Mâncare bună, servită rapid. Am băut Fritz Cola, care a fost dezamăgitor, dar aici nu e vina localului. Problema mea cu Shift e aglomerația de pe terasă - prea multe mese într-un spațiu prea mic.

Andrei Balmos
8 februarie 2017 18:03

Good food and good wine at fair prices.
Also, the place looks very nice, has a modern vibe.

The restroom could be cleaner though.
Sursa: Google

Andreea Nicolaescu
1 martie 2017 15:14

If you wanna eat some pasta, this is the place to be. You can try tagliatelle nero di sepia with salmon, uou won't regret it.
Sursa: Google

Tudor Goicea
18 ianuarie 2017 12:14

Good looking place with a lot of great tasting food and good wines. Go for any of the salads and main dishes. A good wine here: the white Tarla 101.
Sursa: Google

Marius MUSTATEA
12 ianuarie 2017 23:54

Absolutely loved the place. It's so unique. Although I probably was there on a bad day for the staff, as they were a rare sight I would still go back.
Sursa: Google

Piotr Poszytek
19 decembrie 2016 23:14

Nice, cosy place for a lunch/dinner/drink. An wife choice of different dishes, reasonable prices and good food. Open and friendly for foreigners :)
Sursa: Google