Shift Pub

General Eremia Grigorescu 17, Romană, București
Rezervă acum

Rezervă gratuit o masă la Shift Pub

Shift poate fi dimineaţa colţul tău de linişte pentru cafea şi mic-dejun, la amiază - locul tău secret pentru pauza de masă, seara - locul de retragere la muzică bună şi băuturi fine, iar noaptea - spaţiul de petreceri cu lume şi muzică alese cu mare atenţie.

Dacă aglomerația din Centrul Vechi nu este pe gustul vostru, vă propunem un loc retras, deși în centru, relaxat și liniștit, deși petrecerile nu vor lipsi, un loc complementar Control-ului, atât ca atmosferă cât și muzical.

Muzica va fi tot de calitate, dar mai calmă, mergând de la shoegaze, dream pop sau post-rock până la jazz și muzică electronică. Seara/în weekend probabil ca lucrurile se vor mai încălzi, dansul și party-urile nefiind excluse. La etaj vor avea loc diverse activități culturale, proiecții, etc.

Nu vor lipsi salatele, gustările, pastele, deserturile, vinurile bune, cocktail-urile speciale și single-malt-urile.

Păreri despre "Shift Pub"

A Andreea
13 februarie 2017 08:23 Rezervat în data de 11 februarie 2017 prin ialoc.ro

Majoritatea chelnerilor destul de slab pregatiti. Am intrebat ceva despre mancare si apoi despre vin si nu am reusit sa ne intelegem, nu cunosteau produsele (!). De asemenea, nici atitudinea lor nu era ce trebuie. Pareau dezorientati - am comandat dupa 15 min de asteptare, cand le-am facut semn. Noroc de unul singur care a salvat seara.

L Ligia
6 ianuarie 2017 11:38 Rezervat în data de 4 ianuarie 2017 prin ialoc.ro

La etaj era curent si destul de frig, servirea cam ingreunata, debarasarea mesei dupa mai multe solicitari.

S Sebastian
5 ianuarie 2017 16:58 Rezervat în data de 27 decembrie 2016 prin ialoc.ro

Este un local linistit si dragut. De cand nu am mai fost localul a fost redecorat si noul look este destul de diferit. Nu este urat, ci doar putin prea hipsteresc.

A Adrian
24 noiembrie 2016 16:24 Rezervat în data de 22 noiembrie 2016 prin ialoc.ro

Experienta fost foarte buna cu o singura exceptie. A durat mai mult pana am reusit sa dam comanda. Ar ajuta daca staff-ul ar fi un pic mai usor de identificat. Din greseala, am cerut unui client nota. Intr-adevar, greseala mea. M-am dus direct la intrare pentru nota.

C Ciprian
4 noiembrie 2016 20:22 Rezervat în data de 3 noiembrie 2016 prin ialoc.ro

Locatie superba, atmosfera de vis, mancare super-gustoasa, echilibrata, servirea inca lasa de dorit.

A Adrian
5 septembrie 2016 18:03 Rezervat în data de 4 septembrie 2016 prin ialoc.ro

Mâncare bună, servită rapid. Am băut Fritz Cola, care a fost dezamăgitor, dar aici nu e vina localului. Problema mea cu Shift e aglomerația de pe terasă - prea multe mese într-un spațiu prea mic.

Yvonna Hofnar
16 iunie 2017 14:54

Perfect for an afternoon getaway during summer due to its lovely garden. Good location, friendly staff, prices just a bit high, but normal for its location. If you wanna get a table there in the evening, better make a reservation before.
Sursa: Google

Elena Dobre
25 iunie 2017 14:36

Always good food and an original selection of drinks. I enjoy the decoration as well as the relaxing atmosfere.

I would recommend to have a reservation as the place is very crowded in evenings and weekends. I suggest to book a table on the terrace as the natural plants have a very nice set-up.
Sursa: Google

Ban Julian
20 iunie 2017 13:39

Amazing food! U must definitely order the English Breakfest. It is serve even after noon.
Sursa: Google

Anca Abaza
14 iunie 2017 20:07

Lovely place with a beautiful front garden and cozy interiors. However food quality has dropped from what it used to have. It is now unimpressive, making the prices quite high for what they have to offer. And staff is usually arrogant and disinterested in helping the customers. Recommended only for drinks in the beautiful setting
Sursa: Google

Anca Stan
12 iunie 2017 10:43

Nice location with decent food and a good drinks choice.
Sursa: Google