NOUA. Bucătărie Românească meniu
NOUA. Bucătărie Românească meniu
4,9 / 1731 voturiÎn perioada 20–23 Noiembrie suntem plecați cu Caravana Nouă, România în farfurie la Iași.
Pretul meniului de degustare este 400 RON
NOUA este o poveste românească, începe cu a fost odată și continuă cu lupta contra fricii drobului de sare. Acel drob în spatele căruia stă o reală frică de a acţiona, care ne transformă, uneori, în contemplatori ai lui şi nu invers. Nouă însă ne place să credem că drobul de sare este un început. Nu ne este teama de el, ci din contra, ne-a devenit prieten, şlefuit din drob într-un cristal luminos de sare. Aşadar "cristalul de sare" al teritoriul românesc este laitmotivul manifesto-ului NOUA...Îl găsiţi şi în sigla noastră.
La ce sa te astepti si Cât durează?
Vei primi aproximativ 17 feluri de mancare (în funcție de meniul sezonal), fiecare porție fiind suficient de mică încât să te bucuri de tot parcursul fără să te simți prea plin, dar suficient de complexă ca să-ți rămână în minte. Experiența durează în jur de 2-3 ore, timp în care fiecare fel vine pe rând, însoțit de o scurtă prezentare – să înțelegi exact ce mănânci, de unde vine inspirația și de ce e special. Poți adăuga și un pairing de vinuri sau suc natural facut de noi, care e gândit să scoată în evidență aromele fiecărui preparat.
Este un moment de răsfăț, perfect pentru o seară în care vrei să iei o pauză de la agitație și să te bucuri de mâncare la un alt nivel.
Avansul rezervarilor va fi restituit clientului in cazul unei anulari facute cu mai mult de 24 de ore inainte de ora rezervarii. In cazul in care clientul anuleaza cu mai putin de 24 de ore inainte, poate folosi suma respectiva pentru o rezervare facuta in urmatoarele 30 de zile (rezervare pentru care nu i se va percepe alt avans).
Program
- Luni - Duminică
- 18:00 - 23:00
Caracteristici
Păreri despre NOUA. Bucătărie Românească
O experiență inedită, plină de interpretări si asocieri pe care nu mi le-as imaginat.
Totul a fost ireproșabil servit.
Per ansamblu a fost o călătorie senzorială ce-a adus valoare adăugată memoriei mele gastronomice. Tehnicile de gătire aduc inedit în texturi. O surpriză a fost lipsa cartofului din structura meniului, vorbind de-un areal în care această legumă este adeseori regăsită prin meniurile de zi cu zi. Selecția pentru wine-pairing a fost judicios echilibrată cu preparatele. Extrem de interesantă modalitatea de prezentate a „antreurilor” dar ritmul a fost mult prea alert.