Jack's Pub

Strada Lipscani 45, Centrul vechi, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Jack's Pub

Cu un aspect placut dar si cu o altfel de abordare, Jack’s Pub situat in inima centrului vechi pe Lipscani 45, este un loc perfect pentru orice preferinta in materie de entertainment. Echipa Jack's Pub va avea grija ca seara petrecuta cu prietenii Dvs. sa fie una de neuitat.

Jack’s pub are capacitatea de 800 persoane, dispus pe 2 nivele, parter si demisol si promite nopti intregi de distractie pana la epuizare. Jack’s Pub gazduieste atat petreceri tematice, petreceri corporate, concerte, dj-i internationali si incearca sa va atraga atentia prin eleganta si rafinamentul desingnerului care a combinat elemente retro cu modernul de astazi.
Este o locatie publica in care toate categoriile de varsta se intalnesc pentru a socializa si a se bucura de timpul petrecut impreuna in prezenta unei muzici adecvate fiecarei seri, unde se vor organiza evenimente speciale si se vor servi in general bauturi alcoolice, oferte speciale...mai pe scurt: meniul de bauturi!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Jack's Pub"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 05:00

Caracteristici

Păreri despre "Jack's Pub"

Arik Topaz
20 ianuarie 2019 00:21

Excellent place to eat drink and celebrate! The ribs are specifically recommended!! Meat plates are very good! Staff is awesome! very polite, nice and generous!
Sursa: Google

Avi Berko
20 ianuarie 2019 00:24

Been there with 4 friend, great atmosphere great food, great price and value for money!!!
We took meet plate for 2, pork spare ribs, and chicken wings It was awesome!!
Sursa: Google

Genadi Mudrets
20 ianuarie 2019 00:17

Excellent food, very good prices, good drinks and good service. Highly recommend!
Sursa: Google

Santiago González Volpe
11 noiembrie 2018 17:57

My experience was a very average one.
The goulash or bloody soup was tasteless and too liquid. The only good thing was the hot chilli pepper aside for extra spicy. The penne al forni tastes like made on microwave, tasteless too. Pasta was from supermarket quality and the tomato sauce was there but was like wasn't.
The service is poor.
Sursa: Google

Vicky Lekati
14 noiembrie 2018 23:04

Very friendly stuff and nice menu!
Sursa: Google