Ganesha Caffe - Victoriei


4,6 / 15 voturi
Calea Victoriei 20, Centrul Vechi, București
Rezervă o masă online

Preț Premium

Rezervă gratuit o masă la Ganesha Caffe - Victoriei

Ganesha este cafeneaua din inima Victoriei gata sa te intampine cu portia ta de liniste, energie si prospetime printr-o ceasca de cafea calda pe care sa o savurezi singur sau alaturi de prieteni. Seara, elegantul lounge bar din inima orasulul Bucuresti iti deschide usa cu muzica ambientala orientala si o cana de ceai negru, alb, verde, fructat sau rosu, din cele mai selecte plante menite. Sortimente precum Pearl of the Orient, Toronto Nights sunt menite sa te linisteasca si sa iti ofere un somn odihnitor.

Daca vrei sa te destinzi alaturi de prietenii tai, cafeneaua Ganesha din Victoriei este alegerea fireasca. Acest lounge bar poate sa gazuiasca un numar impresionat de grupuri mici si mari si sa va ofere de fiecare data o experienta unica printr-o gama diversificata de bauturi.

Astfel, poti sa incerci un milkshake personalizat cu diverse sortimente de fructe, limonada proaspat pregatita, frappe plin de ciocolata sau vanilie, fresh-uri din fructe naturale proaspat stoarse care sa te faca sa te relaxezi si sa te bucuri alaturi de prietenii tai. Iar pentru cei care doresc o gura de alcool, diverse arome de cocktail-uri exotice ii asteapta frumos dichisite in paharuri, in timp ce soferilor le sunt puse la dispozitie cocktail-uri nonalcoolice.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Ganesha Caffe - Victoriei"

Program

Luni - Joi
10:00 - 02:00
Vineri - Sâmbătă
10:00 - 04:00
Duminică
10:00 - 02:00

Caracteristici

Păreri despre "Ganesha Caffe - Victoriei"

A Adelina
18 martie 2019 09:44 Rezervat în data de 15 martie 2019 prin ialoc.ro

Buna,

Ambientul este ok, la fel si personalul, amabil, nimic de zis cu privire la servire.
Ceea ce mi se pare nasol este ca trebuie sa comandam mancare din alta parte. Poate se poate modifica acest lucru pe viitor. :)

Multumesc,