Burger si Scoici


3,9 / 31 voturi
Strada Smardan 41, Centrul Vechi, București
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Burger si Scoici

Burger si Scoici nu accepta rezervari pe terasa

La baza conceptului Burger si Scoici, unic pe piata din Romania, sta un gratar special care functioneaza cu lemne si carbuni. Acesta este `centrul de interes` al restaurantului, iar clientii pot urmari live cum li se pregateste comanda. Gratarul are mai multe zone pentru gatit, astfel aici se pregatesc atat Burgerii cat si Scoicile.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Burger si Scoici"

Păreri despre "Burger si Scoici"

V Victor
23 mai 2019 12:17 Rezervat în data de 17 mai 2019 prin ialoc.ro

Burgerul comandat a fost cu mult sub asteptari, iar el a venit fara niciun fel de sos alaturi. A trebuit sa cer sosurile, sosuri care sunt ca cele din comert - daca chiar nu erau cele din comert (aici ma refer la maioneza - exact ca cea la tub din oricare supermarket).

I Iulia
26 ianuarie 2019 01:09 Rezervat în data de 25 ianuarie 2019 prin ialoc.ro

Servire prompta, mancare buna, dar meniul nu este foarte diversificat. In sezonul rece se pare ca nu prea poti gasi mai nimic din produsele de peste. Raman doar burgerii, fara scoici.

G Grămoşteanu
8 decembrie 2018 22:02 Rezervat în data de 8 decembrie 2018 prin ialoc.ro

Un local mai mult decât modest.
Ambianța generală de maxim 5 din 10
Servirea greoaie și inexactă(comandă uitată sau adusă greșit)
Livrarea mâncării foarte grea(45 de minute pentru 2 burgeri.
Calitatea mâncării de nota 4(carnea de porc avea gust dubios, cartofii foarte nașpa)
Acesta este primul restaurant de burgeri unde nu ți se aduce sos la cartofi,iar oferta de sos constă în ketchup sau maioneză într-o cantitate infimă.
Cu siguranță nu recomand și nu se poate compara cu Modelier, Vivo, Nabu sau Switch.Eat.

I Irina
23 martie 2018 11:04 Rezervat în data de 22 martie 2018 prin ialoc.ro

Din păcate mâncarea nu este deloc spectaculoasă, chiflele burgerilor au fost reci, cartofii cu usturoi au venit fără usturoi, scoicile aveau gust de mâl, iar un cocktail a fost făcut cu vodcă în loc de rom.

A Adina
15 iunie 2017 11:03 Rezervat în data de 8 iunie 2017 prin ialoc.ro

Aveam asteptari mari atat de la mancare cat si de la locatie in sine... dar nimic wow- muzica in interior era data foarte tare (abia auzeai ce zice persoana din fata ta) burgerul - raportul pret/calitate este ok, dar am mancat mult mai bune si mai interesante, la acelasi pret, iar cartofii erau prea uleiosi pentru niste cartofi "copti" or whatever. Cat despre scoicile in sos de vin... scoicile cu paine muiata in vin...nu inteleg de ce iti aduc o oala umpluta pana la jumate cu paine...
Anyway, chelnerii si ospatarii au fost promti si foarte ok. Daca te duci sa stai pe tarasa si sa bei ceva - 5 stele, daca vrei sa mananci si sa ai o conversatie cu cineva in interior...