Arcade Cafe


56 recenzii
Strada Smârdan 30, Centrul Vechi, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Arcade Cafe

Arcade Cafe este in inima inimii Bucurestiului, in centrul Centrului Vechi, in mijlocul bulevardului cu piatra cubica si clădiri uzate. O cafenea care se evidentiaza prin designul asemanator unei mansarde pariziene, cu vedere la Turnul Eiffel. Aici avem dovada ca micile alei din Capitala nu-s demne de frecventat doar vara, atunci cand sunt "aglomerate" de mesele scoase-n strada.
Atmosfera calda si relaxanta in care toți oaspetii cafe-pub-ului devin prieteni doar după prima bere te va cuceri imediat si te va duce cu gândul la unul din pub-urile asezate pe străzile Parisului.
Interiorul este generos, compartimentat in 3 zone de sedere si permite organizarea de diverse evenimente, de la o cina romantica in doi, la aniversari si evenimente de companie.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Arcade Cafe"

Păreri despre "Arcade Cafe"

R Razvan
10 mai 2018 16:25 Rezervat în data de 10 mai 2018 prin ialoc.ro

Un local interesant. Am stat in curtea interioara, si fiind singuri, ni s-a parut foarte frumos. mancarea a fost decenta. Preturile sunt pe acelais nivel cu cele din Centrul Vechi (un pic piperate). Scad totusi o stea pentru servire (nu avea berile comendate si a incurcat si numarul lor). Daca vrei ceva casual si nu ai asteptari mari, e un local foarte bun.

S Sorina
20 martie 2018 22:15 Rezervat în data de 20 martie 2018 prin ialoc.ro

Atmosfera este placuta. Imi plac mixajele ce se aud pe fundal. Burgerul Arcade Cafe merita incercat :)

I Iuliana
28 octombrie 2017 16:21 Rezervat în data de 27 octombrie 2017 prin ialoc.ro

Arcade cafe,

Aroma ta ..de vin,
Parfum sublim..
Visare in noapte,
Ne duce departe,
Atingem garoafe
Si platim ..in rate.

Iuliana