Belviso


4,4 / 18 voturi
Sfântul Dumitru 2, Centrul Vechi, București
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Belviso

Filozofia noastra de gatit se bazeaza pe o traditie bogata de preparate din bucataria italiana si doreste sa ofere clientilor nostri posibilitatea de a savura feluri de mancare simple, proaspete si in acelasi timp rafinate. Principiul care sta la baza preparatelor din bucataria noastra este dorinta de a va face sa va simtiti ca acasa, si din acest motiv, gatind fie paine proaspata de casa, paste, pui la cuptor cu mozzarella, file de ton rosu in crusta de susan, sau fondant de ciocolata adaugam inovatii delicate in traditie care nu transforma naturaletea preparatelor, ci doar le imbogateste aroma.

Trattoria Belviso este o combinatie perfecta de bucatarie italiana cu influente internationale, ambianta calda, decor inedit si preturi accesibile! Este locul ideal pentru a-ti lua micul dejun alaturi de o cafea aromata, pentru a servi pranzul sau pentru a petrece seara in compania prietenilor.

Va asteptam cu mare drag!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Belviso"

Păreri despre "Belviso"

E Elena
31 august 2019 20:42 Rezervat în data de 29 august 2019 prin ialoc.ro

Un local perfect pentru o iesire in cuplu sau cu prietenii. Foarte amabili și dornici să placă. O atmosferă foarte prietenoasă. Am petrecut o seara frumoasă.

S Stefan
31 iulie 2019 08:43 Rezervat în data de 30 iulie 2019 prin ialoc.ro

Totul a fost OK, de la servicii, locatie si pana la mancare sau timp de asteptare.